RUGBY: Duminică neagră pentru juniorii de la RCM Galați!

3
Două dintre echipele de juniori de la RCM Galați, angrenate în fazele regionale din DNJ U 17 și U 18, au pierdut la zero, fără să marcheze puncte, meciurile disputate. În grupa Moldova din Divizia Națională de Juniori U 18, RCM Galați s-a deplasat la Focșani pentru jocul cu cei de la LPS. Pentru prima oară în acest sezon, gălățenii au părărsit terenul fără să marcheze puncte. RCM Galați a cedat 0-24 în fața celor de la Focșani. Cealaltă echipă gălățeană din DNJ U 18, Moldova, CSȘ Tecuci a jucat pe terenul ultimei clasate, RC Brăila, iar tecucenii s-au impus cu 22-0.
După înfrângerea de la Focșani, RCM Galați, a coborât pe locul trei în clasamentul grupei cu 19 puncte din 6 jocuri. CSȘ Tecuci se menține pe primul loc în grupă cu 23 de puncte. Între cele două echipe gălățene s-a interpus CSȘ Gura Humorului cu 22 de puncte. La finalul grupei, primele două clasate se vor califica la Turneul Semifinal. Etapa viitoare este programat derby-ul județean CSȘ Tecuci-RCM Galați, meciul se va disputa duminică, 4 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Tineretului” din Tecuci. 
Nici echipa U 17 a grupării de pe „Municipal” nu a reușit să marcheze puncte în etapa de duminică din DNJ U 17, Moldova Sud. În jocul disputat la Bârlad cu cei de la Clubul Sportiv Școlar, gălățenii au pierdut 0-25. Chiar dacă au pierdut gălățenii se mențin pe locul doi în grupă cu 15 puncte din 6 jocuri, esaveraj 70-87.

Etapa viitoare, RCM Galați va juca cu victima perfectă LPS Focșani, prilej perfect pentru gălățeni de a reface esaverajul zdruncinat după jocul de la Bârlad. Meciul se va disputa dumimică, 4 mai, de la ora 15.00, pe stadionul „Tineretului” din Focșani. La fel ca în DNJ U 18, primele două clasate din grupă se vor califica la Turneul Semifinal. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal