RUGBY: La finalul săptămânii, RCM Galați și CSȘ Tecuci încep returul în DNJ U 18

9

După o pauză de aproape cinci luni, la finele săptămânii se vor relua meciurile din Divizia Națională de Juniori U 18. În grupa Moldova, în care evoluează cele două echipe gălățene RCM Galați și CSȘ Tecuci, duminică, 27 aprilie, se vor disputa meciurile din etapa a VI-a, prima din retur.

În prima etapă din retur, RCM Galați va juca la Focșani cu cei de la LPS, iar cei de la CSȘ Tecuci vor juca la Brăila cu RC din localitate. Jocurile din tur au fost câștigate de echipele gălățene, RCM Galați a învins cu 24-5 LPS Focșani, iar CSȘ a învins la Tecuci, RC Brăila cu 43-0.

După disputarea meciurilor din prima parte a sezonului, tur, RCM Galați este lider în grupa Moldova din DNJ U 18, cu 19 puncte din cinci jocuri, patru victorii, o înfrângere, esaveraj 129-34, iar cei de la CSȘ Tecuci sunt pe locul doi la numai un punct în spatele RCM-iștilor. Tecucienii au 18 puncte, din cinci jocuri, patru victorii, o înfrângere, esaveraj 95-42. Diferența dintre cele două echipe gălățene este făcută de punctele bonus, RCM-ul a obținut trei puncte bonus, iar tecucenii două. În lupta pentru locurile fruntașe din serie mai este implicată și CSȘ Gura Humorului cu 17 puncte, la finalul turului.

Pe lângă meciurile cu LPS Focșani și RC Brăila, până la finalul grupei, cele două echipe gălățene vor juca după programul:

etapa a VII-a, 4 mai, CSȘ Tecuci-RCM Galați (în tur 12-5);
etapa a VIII-a, 11 mai, RCM Galați-RC Stejarul Buzău (în tur 10-3), LPS Focșani-CSȘ Tecuci (în tur 3-14);
etapa a IX-a, 18 mai, CSȘ Gura Humorului-RCM Galați (în tur 14-19), RC Stejarul Buzău-CSȘ Tecuci (în tur 10-26);
etapa a X-a, 25 mai, RCM Galați-RC Brăila (în tur 71-0), CSȘ Tecuci-CSȘ Gura Humorului (0-24).

Pentru a ajunge la Turneul Final al Diviziei Naționale de Juniori U 18, RCM Galați și CSȘ Tecuci, trebuie să se clasaze pe primele două locuri în grupă, apoi să treacă prin focurile unui Turneu Semifinal. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal