RUGBY: RCM Galați păstrează ”lanterna” și după etapa a III-a

5

Nici în etapa a III-a din Divizia Națională de Seniori, RCM Galați nu a reușit să obțină primul succes din DNS 2014. Chiar dacă au condus cu 14-3 la pauză, gălățenii au fost nevoiți să se declare învinși la finalul jocului de la CSU AV Arad 14-16, cu punctele câștigătoare marcate de arădeni în ultimul minut! Singura consolare după drumul lung de la Arad este punctul bonus defenisv, câștigat ca urmare a înfrângerii la mai puțin de șapte puncte.

În celelalte două jocuri ale etapei, CS Năvodari a învins surprinzător Bucovina Suceava 11-10, chiar la Suceava! iar RC Bârlad a pierdut pe teren propriu 8-24 cu Poli Agro Iași. Astfel, în urma rezultatelor din etapa a III-a, RCM Galați a rămas singura echipă fără victorie din DNS 2014.

Gălățenii sunt pe locul șapte (ultimul) cu un singur punct din trei jocuri, la patru puncte distanță de locurille cinci-șase ocupate de CSU AV Arad și CS Năvodari, ambele cu câte cinci puncte. Nici la esaveraj gălățenii nu stau bine, în primele trei jocuri au marcat 24 de puncte și au încasat 64.

În finalul săptămânii DNS va fi în pauză. Etapa a IV-a se va juca la finalul săptămânii viitoare 26-27 aprilie. Din cauza numărului impar de echipe din DNS, RCM Galați stă în etapa a IV-a. Următorul joc al gălățenilor este programat în etapa a V-a, sâmbătă, 3 mai. De la ora 10.00, pe „Municipal” RCM Galați va juca cu CS Năvodari.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal