RUGBY: RCM Galați, prima ”lanternă” din DNS 2014

2
După disputarea meciurilor din etapa de debut a Diviziei Național de Seniori, 2014, rugbyștii gălățeni au preluat ”lanterna roșie” a Diviziei. Înfrângerea 0-26 de pe terenul celor de la RC Bârlad, Înfrângerea la -26 a fost cea mai mare diferență de puncte marcate/încasate, în meciurile din prima etapă. Celelalte rezultate ale rundei ianugurale au fost: CSM Bucovina Suceava-CSU AV Arad 21-17; Știința Petroșani-CS Năvodari 33-21; Poli Agro Iași a stat. 
Pe primul loc sunt cei de la Bârlad, cu cinci puncte, patru aferente victorie și unul bonus, esaveraj 26-0, locul secund este ocupat de Știința Petroșani cu cinci puncte, esaveraj 33-21. Bucovina Suceava este pe trei cu patru puncte. Învinsele din prima etapă sunt grupate pe locurile patru-șase. CSU AV Arad este pe patru cu un punct, CS Năvodari și RCM Galați sunt fără punct după prima etapă. 
Etapa viitoare, XV-le Galațiului va juca pe teren propriu, cu Bucovina Suceva. Celelate jocuri ale etapei: sâmbătă, 5 aprilie, CS Năvodari-RC Bârld și Poli Agro Iași-Știința Petroșani, CSU Aurel Vlaicu Arad-stă. 
Ultimul meci al etapei se va juca duminică, 6 aprilie, de la ora 10.00, pe stadionul „Municipal”. RCM Galați, în noua formulă cu XIII achiziții, va juca cu Bucovina Suceava. La fel ca în precedentele jocuri de acasă ale gălățenilor, intrarea este liberă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal