RUGBY: RCM Galați primește replica Bucovinei Suceava, pe „Municipal”

15

Primul meci de acasă din DNS 2014 

După ce în meciul de debut în ediția 2014 din Divizia Națională de Seniori, RCM Galați a pierdut 0-26 pe terenul celor de la RC Bârlad, echipa gălățeană va susține duminică, primul meci din actualul sezon al DNS de acasă. XV-le Galațiului va juca de la ora 10.00, pe stadionul „Municipal”, (fostul Gloria) cu Bucovina Suceava.

Fără victorie în fața sucevenilor 


RCM Galați și Bucovina Suceava sunt la al treilea sezon în care se vor confrunta la nivelul seniorilor. Prima dată s-au duelat în ediția 2012 din Cupa României, iar Bucovina Suceava a învins la Galați cu 15-41 (10-36), în 2012, cele două echipe evoluau în eșaloane diferite. RCM Galați juca în Divizia A, iar Bucovina Suceava evolua, la fel ca acum, în Divizia Națională de Seniori. Sezonul trecut cele două grupări s-au întâlnit de patru ori, iar toate cele patru meciuri au fost căștigate de cei de la Suceava. Două jocuri au fost în sezonul regulat, două în play-out. În sezonul regulat bucovinenii s-au impus 13-6 la Galați și 22-14 la Suceava. Jocurile din play-out, au fost câștigate de Bucovina Suceava, 17-8 la Galați și 24-10, la Suceava.

Lipsesc ”stejăreii” 


Pentru jocul de duminică, din echipa gălățeană vor lipsi cei trei jucători aflați în pregătiri cu naționala U 19 de rugby în 7, Cristi Boboc, George Rusu și Costel Manolache. Alți câțiva jucători sunt incercți pentru jocul de duminică, din cauza unor acidentări, dar se speră recuperarea lor până duminică. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal