RUGBY: Runda a IV-a din DNS, favorabilă pentru RCM Galați

7
Chair dacă în etapa a IV-a din DNS, RCM Galați, a stat, etapa a fost favorabilă grupării de pe „Municipal”. Echipele din fașa gălățenilor din grupa 5-7, au pierdut jocurile disputate. CSU AV Arad a cedat 8-80 la revelația începutului de sezon CS Năvodari, CSM Bucovina Suceava a pierdut 9-29 la liderul Poli Agro iași, iar RC Bârlad a pierdut 16-29 la Știința Petroșani. 
După patru etape din DNS 2014, RCM Galați este pe locul șapte, ultimul, cu un singur punct, fără victorie, esaveraj 24-64, din trei jocuri. Cele două echipe cu care va juca în play-out, după actuala configurație a clasamentului, sunt la distanță apropiată de gălățeni. CSU Aurel Vlaicu Arad este pe șase cu cinci puncte, esaveraj 41-115, din trei jocuri, iar CSM Bucovina Suceava, locul cinci, a acumulat în patru jocuri, nouă puncte, esaveraj 62-67. 
Etapa viitoare, sâmbătă, 3 mai, de la ora 10.00, RCM Galați va juca pe teren propriu, stadionul „Municipal”, cu CS Năvodari. Până la finalul turului gălățenii vor mai juca alte două jocuri. În etapa a VI-a vor juca pe terenul liderului la zi Poli Agro Iași, iar turul va fi încheiat pe teren prorpiu cu Știința Petroșani.

La finalul sezonului regulat, primele patru clasate vor juca în play-off pentru promovarea în Superliga, iar ultimele trei vor juca în play-out, un tur, două jocuri pentru fiecare echipă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal