FOTBAL: Campionii de la Metalosport au pierdut la Ghidigeni în etapa a XXVI-a din Liga a IV-a

3
În Liga a IV-a s-au disputat în acest final de săptămână meciurile din etapa a XXVI-a, din XXVIII-a. Campioană matematică de etapa trecută Metalosport, a pierdut al doilea meci din actualul sezon 3-4 pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni. Echipele aflate în luptă pentru locul doi, Gloria Ivești și Avântul Vânători, au obținut victorii scontate, Gloria a învins greu 2-3, Bujorii Târgu Bujor, iar Avântul Vânători a învins cu 3-0 Juventus Toflea. Celelate rezultate ale etapei: Quantum Club Galați-Fulgerul Smulți 3-1, Avântul Valea Mărului-Avântul Matca 4-0, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri 3-2, Victoria Independența-Avântul Drăgănești 5-2.
Metalosport este campioana județului încă de etapa trecută, gălățenii au 62 de puncte din 24 de jocuri. În lupta pentru locul doi sunt două echipe, Gloria Ivești, este pe locul doi cu 53 de puncte, din 25 de jocuri, iar Avântul Vânători, este pe trei cu 50 de puncte din 25 de jocuri. În ”subsol”, performea etapei Muncitorul Ghidigeni a ajuns la 24 de puncte însă se menține pe locul 13. Deși este retrasă de la finalul turului Sporting Tecuci, este pe locul 14 cu cinci puncte, iar Bujorii Târgu Bujor este ultima cu patru puncte. 
Etapa viitoare, penultima, se vor diputa jocurile: Metalosport-Fulgerul Smulți, Bujorii Târgu Bujor-Muncitorul Ghidigeni, Avântul Vânători-Gloria Ibești, Juventus Toflea-Victoria Independența, Avântul Drăgănești-Unirea Braniștea, Avântul Matca-Viitorul Costache Negri, Quantum Club Galați-Avântul Valea Mărului.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal