FOTBAL: Dorin Butunoiu ”Duminică după meciul cu Fulgerul Smulți, se decernează trofeul în Liga a IV-a”

12


Invitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, președintele Metalosport, Dorin Butunoiu, a vorbit despre reînființarea echipei Metalosport, campioana județului cât și despre festivitățile ce vor urma după meciul cu Fulgerul Smulți, în care Metalosport va fi premiată de AJF Galați. 

”După doi ani de încercări, iată că am reușit să ajungem să fim pe primul loc în Liga a IV-a Galați. La Metalosport totul a început în 2010, fiind provenit din lumea sportului, am jucat fotbal până la 18 ani, nu era normal să mă retrag fără să mai fac ceva pe acest plan. Din dorința de a continua în 2010 am fost antrenor la Frontiera Galați, echipa Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră, în Liga a IV-a, am făcut ceva performanțe, apoi Frontiera a avut ceva probleme financiare și am reînființat Metalosport. Clubul Metalosport este unul dintre cele mai vechi din județ, înființat în 1937 și desființat în 2006. La momentul respectiv în municipiul Galați nu exista echipă de Liga a IV-a, era rușinos pentru oraș și județ. În 2011 am contactat câțiva prieteni, printre care și Iulian Aramă, l-am contactat pentru că îi place fotbalul și împreună cu șase prieteni au reînființat Metalosport. Am făcut actele necesare, am de la Poliția de Frontieră locul în Liga a IV-a și așa a reluat ființa Metalosport. Cei șapte membri fondatori pun bani de la ei pentru a susține financiar echipa, banii lor proprii îi dau la clubul Metalosport. 

Duminică, de la ora 18.00, jucăm pe stadionul „Dunărea”, jucăm cu Fulgerul Smulți, ultimul meci de acasă din acest sezon, după meci se va ține festivitatea de decernare a trofeului. Înainte de începerea meciului și în pauză vor dansa trupe de dans sportiv. După meci se vor decerna premiile de Asociația județeană de Fotbal Galați. Invităm toți iubitorii sportului să vină alături de noi. De la 17.40 vor fi demonstrații de dans spotiv, meciul cu Fulgerul Smulți va începe de la ora 18.00, pe stadionul „Dunărea”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal