FOTBAL: Dunărea trebuie să învingă Buzăul

2
După două rezultate negative pe terenuri străine, 0-3 la Tărlungeni și 0-0 pe terenul ”lanternei” Farul Constanța, Dunărea revine pe propriul teren cu un meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare. Sâmbătă, 10 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Dunărea”, gălățenii vor juca poate ultima șansă de a rămâne în Liga a II-a cu Gloria Buzău. 
Cu un singur punct acumulat în ultimele două etape, distanța față de locul care asigură salvarea de la retorgradare, după sistemul încă în vigoare,  este acum de patru puncte. Însă, pentru a se savla, Dunărea trebuie să depășească două echipe, pe lângă CF Brăila, locul patru, gălățenii trebuie să treacă și peste Rapid CFR Suceava, locul  trei, în play-out. În etapa curentă, a V-a, ultima din tur, CF Brăila va juca pe teren propriu cu ultima clasată Farul Constanța, iar liderul Unirea Tărlungeni, va juca pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava. Gălățenii au nevoie de toate cele trei puncte puse în joc, pentru a se menține în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 
În sezonul regulat, Dunărea și Gloria, și-au ”împărțit” punctele și golurile. În tur, la Galați, Gloria s-a impus cu 2-1, iar în retur la Buzău, Dunărea a învins echipa pregătită de Ion Viorel cu același scor 2-1. 
Clasament play-out, cu o etapă înainte de finalul turului: 
1 Unirea Tărlungeni 24 de puncte
2 Gloria Buzău 24 de puncte
3 Rapid CFR Suceava 20 de puncte
————————————–
4 CF Brăila 19 puncte
5 Dunărea 16 puncte
6 Farul Constanța 10 puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal