FOTBAL: Etapă de pauză pentru Oțelul II

3
În Liga a III-a sunt programate vineri și sâmbătă, meciurile din etapa a V-a din play-out, ultima etapă din turul turneului pentru evitarea retrogradării. Din cele două ecipe gălățene angrenate în lupta pentru supraviețuire, doar Sporting Liești va juca, satelitul de la Oțelul va avea etapă de pauză din cauza retragerii celor de la Progresul Cernica. 
Pauza vine destul de rău pentru Oțelul II, gălățenii sunt ”pe val”, în ultimele două jocuri au marcat nouă goluri, patru cu Callatis Mangalia și cinci cu Conpet Cireșu, și au încasat doar unul, iar adversarii întâlniți erau primele două clasate din play-out. 
După cele două victorii cu Mangalia și Cireșu, Oțelul II a urcat pe locul doi în play-out, cu 24 de puncte din 14 jocuri, departe de grijile retrogradării, la 12 puncte distanță de locul cinci, poziție retrogradabilă și la șapte de locul patru, zece în clasamentul general al seriei. 
Următorul joc pentru Oțelul II este programat sâmbătă, 17 mai, pe terenul celor de la Sporting Liești. Pe „Ancora”, gălățenii vor juca în etapa a VII-a, 23 mai, cu ultima clasată Rapid Fetești. După meciul cu ialomițenii, Oțelul II va mai juca alte două jocuri în play-out, în etapa a VIII-a, 27 mai, la Callatis Mangalia, apoi, în etapa a IX-a, 30 mai, vor termina sezonul pe teren propriu cu Conpet Cireșu. 
Clasament play-out, după IV etape: 
1 Callatis Mangalia 25 de puncte, 13 jocuri, golaveraj 26-20
2 Oțelul II 24 de puncte, 14 jocuri, golaveraj 26-20
3 Conpet Cireșu 21 de puncte, 13 jocuri, 23-20
4 Sporting Liești 17 puncte, 13 jocuri 17-20
5 Rapid Fetești 12 puncte, 13 jocuri 13-20
6 Progresul Cernica-echipă retrasă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal