FOTBAL: Etapa gazdelor în Liga a IV-a, Bujorii Târgu Bujor a câștigat primul punct pe teren!

23
În etapa a XXIV-a din Liga a IV-a Galați, din cele șase disputate, gazdele și-au adjudecat cinci dintre meciuri, iar oaspețtii au câștigat un singur punct. Egalul este și surpriza etapei, ultima clasată Bujorii Târgu Bujor, echipă care a câștigat un singur meci în XXIV de etape și acela la ”masa verde”, a remizat 2-2 pe teren propriu cu Avântul Drăgănești. Punctul câștigat de Bujori este primul din acest sezon pe teren. 
Liderul Metalosport s-a impus în etapa curentă 5-0 pe teren propriu cu Juventus Toflea și este aproape campioană în Liga a IV-a Galați. Celelalate rezultate din etapa a XXIV-a: Fulgerul Smulți-Avântul Matca 3-2, Victoria Independența-Avântul Valea Mărului 2-1, Avântul Vânători-Viitorul Costache Negri 3-0, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni 2-1. Jocul Unirea Braniștea-Quntum Club Galați a fost amânat. 
Liga este condusă de Metalosport cu 59 de puncte, din 22 de jocuri, golaveraj 95-24. Cu patru etape înainte de final, Metalosport are nouă puncte avans și un joc în minus, față de echipa de pe locul doi, Gloria Ivești cu 50 de puncte, iar podiumul este încheiat de Unirea Braniștea și Avântul Vânători, ambele cu câte 44 de puncte, Braniștea un joc mai puțin. În partea de jos, Bujorii Târgu Bujor, locul 15, ultimul, a ajuns la patru puncte, după egalul de pe teren propriu cu Avântul Drăgănești. Sporting Tecuci-echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar Muncitorul Ghidigeni este pe 13 cu 18 puncte. 
Etapa viitoare este programat, la Galați, derby-ul dintre liderul Metalosport și echipa de pe locul doi, Gloria Ivești. Cu o victorie Metalosport își poate asigura matematic titlul de campioană. Celelalte jocuri: Fulgerul Smulți-Muncitorul Ghidigeni, Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Victoria Independența, Avântul Valea Mărului-Unirea Braniștea, Avântul Matca-Quantum Club Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal