FOTBAL: Oțelul are meci important pentru promovare cu Alexandria

10
După două jocuri consecutive în deplasare, echipa feminină a clubului Oțelul, va juca duminică, 18 mai, de la ora 11.00, primul meci de pe teren propriu dinn play-off. Gălățencele, locul doi în turneul pentru promovarea în Superliga, vor juca cu echipa de pe primul loc, Universitatea Alexandria.

Fără înfrângere pe teren propriu în istorie, Oțelul trebuie să câștige jocul cu Universitatea Alexandria, pentru a se menține în lupta pentru promovoarea în Superliga. În cazul unei înfrângeri duminică, Universitatea Alexandria se va desprinde la șapte puncte și va fi ca și promovată în Superliga. Oțelul este pe locul doi în play-off, cu cinci puncte din două jocuri, o victorie și o remiză, golaveraj 4-2. Gruparea teleormăneană conduce seria de play-off cu nouă puncte, din două jocuri, golaveraj 11-2, fără înfrângere în turneul pentru promovarea în prima ligă.

În jocurile din sezonul regulat, fiecare dintre cele două echipe și-au câștugat jocurile de pe teren propriu. La Galați, pe „Ancora”, Oțelul a învins Universitatea Alexandria cu 2-1, iar la Alexandria, Universiteata s-a impus cu 9-1.

Meciul de duminică se va dispute pe stadionul „Zoltan David” și va fi arbitrat de brăilenii: Ionuț Smeu-la centru, Cătălin Teodor și Cătălin Raul Perianu-arbitri asistenți. Observator al jocului a fost delegat un alt brăilean, Teodor Grozea.

Clasament play-off, cu o etapă înainte de finalul turul play-off-ului:

1 Universitatea Alexandria 9 puncte, 2 jocuri
2 Oțelul 5 puncte, 2 jocuri
3 Viitorul Buzău 2 puncte, 2 jocuri
4 Selena Constanța 1 punct, 2 jocuri.

După jocul cu Alexandria, Oțelul va mai susține alte trei meciuri în play-off, returul, după programul:

etapa a IV-a, 25 mai, Oțelul-Viitorul Buzău,
etapa a V-a, 1 iunie, Oțelul-Selena Constanța,
etapa a VI-a, 8 iunie, Universitatea Alexandria-Oțelul.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal