FOTBAL: În intermediara de marți, satelitul de la Oțelul joacă cu Conpet Cireșu

6
La fel ca în primele două ligi, la mijlocul săptămânii, și în Liga a III-a se va disputa etapă intermediară, prima din partea a doua a celei de treia ligi. După victoria la scor 4-0, cu liderul șchiop, Callatis Mangalia, satelitul de la Oțelul, va juca marți, 6 mai, de la ora 18.00, la Brăila, cu Conpet Cireșu, în etapa a IV-a din play-out.
Cu cele trei puncte aferente victoriei cu Callatis, satelitul de la Oțelul și-a consolidat locul trei în turneul pentru evitarea retrogradării, iar cu o victorie la Brăila, satelitul ar putea reveni pe locul șapte în clasamentul general, poziție pe care au încheiat sezonul regulat. Înaintea etapei intermediare de marți, Oțelul este pe locul trei în play-out, cu 21 de puncte, din 13 jocuri, golaveraj 21-19. Cei de la Conpet Cireșu vin după o etapă de pauză în Liga a III-a, iar în clasament Cireșu este pe locul doi, cu același număr de puncte 21, din 12 jocuri, dar golaveraj superior 22-15. 
În cele două jocuri din sezonul regulat, Conpet Cireșu a câștigat patru din cele șase puncte puse în joc.La Galați, în retur au terminat la egalitate 2-2, iar la Brăila, Conpet Cireșu s-a impus cu 3-1. În Liga a III-a, la finele săptămânii se va disputa o nouă etapă, ultima din turul play-out-ului, dar Oțelul II va sta, din cauza retragerii celor de la Progresul Cernica. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal