FOTBAL: În intermediara din Liga a III-a, Oțelul II joacă pe Litoral

4
Detronată din fotoliul de lider al play-out-ului după remiza 0-0 de pe teren propriu cu ”lanterna” Rapid Fetești, Oțelul II va susține în etapa intermediară de marți din Liga a III-a, ultima deplasare din acest sezon. Gălățenii se vor deplasa pe Litoral, la Mangalia, pentru jocul cu Callatis. 
Scăpați de grijile retrogradării în liga județeană, ”oțelarii” pot reveni în fruntea echipelor din play-out, dacă vor cuceri toate cele trei puncte în jocul de marți, de la ora 18.00, de pe stadionul ”Central”, din Mangalia. Misiunea gălățenilor de a se întoarce cu toate punctele de la Mangalia, nu este tocmai dificilă, Callatis a câștigat un singur joc în play-out, 1-0 pe teren propriu cu Sporting Liești, iar în runda precedentă au pierdut 0-7, la Brăila, cu Conpet Cireșu.
În precedentele trei jocuri, sezon regulat și tur play-out, Oțelul II a câștigat șapte din cele nouă puncte puse în joc cu Callatis Mangalia. La Galați, a învins cu 4-3, în sezonul regulat și 4-0, în play-out, iar la Mangalia, meciul s-a terminat la egalitate 2-2.  După meciul de la Mangalia, Oțelul II va mai juca un singur meci în ediția actuală a Ligii a III-a, vineri, 30 mai, de la ora 18.00, cu Conpet Cireșu, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”. 
Clasament play-out:
1. Conpet Cireșu 27 de puncte, 16 jocuri, golaveraj 34-25 
2. Oțelul II 26 de puncte, 16 jocuri, golaveraj 27-21
3. Callatis Mangalia 25 de puncte, 15 jocuri, 26-30
—————————————–
4. Sporting Liești 21 de puncte, 15 jocuri, golaveraj 21-22
—————————————–
5. Rapid Fetești 16 puncte, 16 jocuri, golaveraj 18-23
6. Progresul Cernica-echipă retrasă
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal