FOTBAL: Iveștiul a realizat scorul etapei, Unirea Braniștea a părăsit terenul înainte de final, în Liga a IV-a Galați

1
În Liga a IV-a Galați, s-au disputat la meciurile din etapa a XXIII-a, din cele XXVIII programate. Performera rundei a fost Gloria Ivești. Gruparea de pe „Nicu Nour” le-a administrat un set la zero 6-0, celor de la Fulgerul Smulți. Liderul Metalosport a continuat seria victoriilor către barajul de promovare în Liga a III-a, în etapa curentă au învins 3-1 la Avântul Drăgănești. 
Celelalte rezultate: Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni 1-0, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 4-1, Avântul Valea Mărului-Avântul Vânători 4-2, Quantum Club Galați-Victoria Independența 1-2. 
Rezultatul jocului Avântul Matca-Unirea Braniștea, nu a fost omologat de AJF Galați. Jocul a fost întrerupt în minutul 86, la scorul 3-2 pentru gazde, echipa Unirea Braniștea a părăsit terenul de joc. Antrenorul echipei oaspete a scos jucătorii de pe teren, refuzând să continue jocul. Cazul meciului Avântul Matca-Unirea Braniștea, va fi analizat miercuri, în Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Galați. 
Metalosport conduce detașat Liga a IV-a, cu 56 de puncte din 21 de jocuri, golaveraj 90-24, pe locul doi a urcat Gloria Ivești cu 47 de puncte, 22 de jocuri, golaveraj 81-27, iar Unirea este pe trei cu 44 de puncte din 21 de jocuri. În ”subsol” ultimele trei locuri sunt neschimbate, Bujorii Târgu Bujor este ultima cu 3 puncte din 22 de jocuri, golaveraj 25-112, Sporting Tecuci-echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar pe 13 este Muncitorul Ghidigeni cu 18 puncte. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Metalosport-Juventus Toflea, Fulgerul Smulți-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Quantum Club, Victoria Independența-Avântul Valea Mărului, Avântul Vânători-Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal