FOTBAL: Juventus Toflea și Avântul Vânători, în fruntea Ligii a IV-a juniori, după XXIII de etape

9
În Liga a IV-a juniori, competiție ce se dispută în desciderea meciurlor din Liga a IV-a seniori, s-a disputat etapa a XXIII-a. Cele două ecipe din fruntea clasamentului, Juventus Toflea și Avântul Vânători, au câștigat meciurile în care au fost implicate și continuă lupta pentru titlul de campioană în liga juniorilor. 
Actuala campioană, Juventus Toflea a jucat în etapa a XXIII-a, pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni și s-au impus cu 3-0. Avântul Vânători s-a deplasat la Valea Mărului pentru jocul cu gazdele Avântul Valea Mărului, iar Avântul din Vânători s-a impus cu 2-0. Celelalte rezultate: Quantum Club Galați-Victoria Independența 3-0, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 3-0, Gloria Ivești-Fulgerul Smulți 5-2, Avântul Drăgănești-Metalosport 5-4, Avântul Matca-Unirea Braniștea 5-0. 
Clasamentul este condus de Juventus Toflea cu 62 de puncte din 23 de jocuri, pe locul doi sunt cei de la Avântul Vânători cu doar un punct mai puțin 61, din 23 de jocuri. Podiumul este încheiat de Gloria Ivești cu 53 de puncte, din 23 de jocuri. În ”subsol”, la fel ca la seniori Bujorii Târgu Bujor, este ultima cu nouă puncte, golavraj 21-94.   
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Metalosport-Juventus Toflea, Fulgerul Smulți-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Quantum Club, Victoria Independența-Avântul Valea Mărului, Avântul Vânători-Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal