FOTBAL: Liderul Metalosport joacă pe teren propriu în etapa a XXIV-a, din Liga a IV-a

7
În Liga a IV-a Galați sunt programate în week-end, meciurile din etapa a XXIV-a. Jocurile se vor desfășura pe parcursul a două zile. Sâmbătă, de la ora 12.00, etapa va fi deschisă de jocul ”lanternei” Bujorii Târgu Bujor, cu ecipa de pe locul 11, Avântul Drăgănești. Tot sâmbătă, de la ora 13.00, Avântul Vânători va juca cu Viitorul Costace Negri, iar de la ora 18.00, liderul Metalosport, va întâlni pe teren propriu, stadion „Siderurgistul”, Juventus Toflea. Duminică, jocurile se vor disputa după programul: Fulgerul Smulți-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Quantum Club Galați, Victoria Independența-Avântul Valea Mărului și Gloria Ivești-Muncitorul Gidigeni. 
Liga este condusă de Metalosport cu 56 de puncte din 21 de jocuri, golaveraj 90-24, pe locul doi este Gloria Ivești cu 47 de puncte, 22 de jocuri, golaveraj 81-27, iar Unirea Braniștea este pe trei cu 44 de puncte din 21 de jocuri. În ”subsol” ultimele trei locuri sunt ocupate de, Bujorii Târgu Bujor locul 15 cu 3 puncte din 22 de jocuri, golaveraj 25-112, Sporting Tecuci-echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar pe 13 este Muncitorul Ghidigeni cu 18 puncte.
Rezultatul jocului Avântul Matca-Unirea Braniștea a fost omologat 3-0 pentru gazde de AJF Galați, în urma analizei de miercuri din Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Galati.  Jocul a fost întrerupt în minutul 86, la scorul 3-2 pentru gazde, echipa Unirea Braniștea a părăsit terenul de joc. Antrenorul echipei oaspete a scos jucătorii de pe teren, refuzând să continue jocul. 
În deschiderea meciurilor seniorilor se vor disputa, după același program, meciurile din Liga a IV-a juniori.  La juniori primul loc este ocupat de  Juventus Toflea cu 62 de puncte din 23 de jocuri, pe locul doi sunt cei de la Avântul Vânători cu doar un punct mai puțin 61, din 23 de jocuri. Podiumul este încheiat de Gloria Ivești cu 53 de puncte, din 23 de jocuri. În ”subsol”, la fel ca la seniori Bujorii Târgu Bujor, este ultima cu nouă puncte, golavraj 21-94. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal