FOTBAL: Liderul Oțelul întâlnește ”lanterna” Rapid Fetești

6
Revenită în fruntea echipelor din play-out, locul șapte în clasamentul general, echipa secundă a clubului Oțelul, va juca în etapa a șaptea din turneul play-out, pe teren propriu cu ultima clasată Rapid Fetești. Pentru a se menține pe primul loc în play-out, ”oțelarii” trebuie să învingă gruparea ialomițeană Rapid. Feteștenii vor juca poate ultima lor șansă de a se menține în Liga a III, după actualul sistem, o eventuală înfrângere a celor de la Rapid ar diminua șansele ialomițenilor de a se menține în eșalonul trei. 
Oțelul II și Rapid Fetești s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, iar bilanțul jocurilor este câte o victorie, un egal și o înfrângere pentru fiecare dintre cele două echipe. Oțelul a câștigat cu 1-0, în tur la Galați, Rapid a câștigat meciul de acasă din sezonul regulat 1-0, iar în turul play-out-ului, la Fetești, Rapid și Oțelul au remizat 1-1. 
Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Oțelul conduce play-ouy-ul din seria a II-a, cu 25 de puncte din 15 jocuri, în timp ce Rapid este pe locul cinci, cu 15 puncte din 15 jocuri. Oțelul II-Rapid Fetești se va juca vineri, 23 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”. În celălalt meci al etapei din play-out, Conpet Cireșu va juca pe teren propriu cu Callatis Mangalia, sâmbătă, 24 mai, de la ora 18.00. În etapa curentă Sporting Liești stă. 
Clasament play-out după șase din cele zece etape programte:
1 Oțelul II 25 de puncte, 15 jocuri, golaveraj 27-21
2 Callatis Mangalia 25 de puncte, 14 jocuri, golaveraj 26-23
3 Conpet Cireșu 24 de puncte, 15 jocuri, golaveraj 27-25
———————————————————–
4 Sporting Liești 21 de puncte, 15 jocuri, golaveraj 21-22
———————————————————–
5 Rapid Fetești 15 puncte, 15 jocuri, golaveraj 21-22
6 Progresul Cernica-echipă retrasă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal