FOTBAL: Lieștiul a terminat meciurile de acasă cu o victorie clară

27

Scăpați și de girja locului zece, singurul care mai putea pune probleme pe plan sportiv, în acest final de sezeon, gălățenii de la Sporting Liești s-au despărțit de propriii suporetri cu o victorie clară. În ultimul meci de acasă din acest sezon, Sporting Liești a învins mai clar decât o arată scorul 4-2, Callatis Mangalia. 
Gălățenii au deschis scorul rapid, în minutul șapte prin ”implantul” Cosmin Gârleanu. Avantajul a fost dublat de Laurențiu Nastea în minutul 35. Oaspeții au redus din diferență în finalul primei reprinze, minutul 40, 2-1 fiind și scorul primei părți. În repriza a doua Dragoș Voicu a marcat pentru 3-1, în minutul 69, iar Robert Stoica a înscris golul patru cu opt minute înainte de finalul timpului regulamentar. La fel ca în prima repriză, oaspeții au marcat pe final în minutul 90.  
Valentin Cramer și Ionel Crihană au trimis în teren titularii: Alex Vasiliu-Andrei Petrea, Laurențiu Nastea, Daniel Lovin, Ștefan Scutaru-Dragoș Voicu, Ștefan Adamache, Florin Petcu, Cristian Bahnașu-Cosmin Gârleanu, Adrian Anastase. Au mai jucat: Daniel Voicu, Valentin Dorojan, Robert Stoica. 
Victoria gălățenilor a fost prima în fața celor de la Mangalia în acest sezon, de altfel înaintea etapei Callatis Mangalia era singura echipă din play-out neînvinsă de Sporting Liești. Cu victoria din meciul cu Callatis, Sporting Liești egalează la puncte gruparea constănțeană, dar se menține pe locul patru în play-out, din cauza liniei de clasament mai bună a celor de la Mangalia. În ultima etapă din acest sezon Sporting Liești va juca la Brăila cu Conpet Cireșu, sâmbătă, 7 iunie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal