FOTBAL: Metalosport, campioană în Liga a IV-a cu trei etape înainte de final

4
În Liga a IV-a Galați, s-au disputat în acest final de săptămână meciurile din etapa a XXV-a, din XXVIII. Derby-ul etapei și al campionatului, s-a disputat la Galați, între liderul Metalosport și echipa de pe locul doi Gloria Ivești. Metalosport, vicecampioana sezonului trecut, avea nevoie de trei puncte, pentru a-și asigura matematic titlul de campioană în Liga a IV-a. Gălățenii s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Gloria Ivești, și cu trei etape înainte de final și un meci mai puțin disputat, Metalosport a câștigat Liga a IV-a Galați. 
În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Avântul Matca-Quantum Club Galați 5-6, Avântul Valea Mărului-Unirea Braniștea 2-0, Vitorul Costache Negri-Victoria Independența 3-0, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători 2-3, Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea 1-5, Fulgerul Smulți-Muncitorul Ghidigeni 3-6. 
Cu trei etape înainte de final Metalosport, a acumulat 62 de puncte în 23 de jocuri, golaveraj 97-24, și nu mai poate fi ajunsă de Gloria Ivești, locul doi, cu 50 de puncte, 24 de jocuri. Pe locul trei sunt cei de la Avântul Vânători cu 47 de puncte, 24 de jocuri, iar pe patru este Unirea Braniștea cu 44 de puncte, 24 de jocuri. Ultimele trei locuri sunt ocupate de Muncitorul Ghidigeni, locul 13, 21 de puncte, Sporting Tecuci, cinci puncte, echipă retrasă, locul 14 și Bujorii Târgu Bujor, locul 15, patru puncte. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Muncitorul Ghidigeni-Metalosport, Quantum Club Galați-Fulgerul Smulți, Avântul Valea Mărului-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-Avântul Drăgănești, Avântul Vânători-Juventus Toflea, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal