FOTBAL: Metalosport joacă cu Gloria Ivești pentru titlul de campioană în Liga a IV-a

19

Cu patru etape înainte de final, în Liga a IV-a, se va juca derby-ul campionatului, conform clasamentului la zi. Liderul autoritar Metalosport, mai are nevoie de o victorie pentrru a fi și matematic campioană. Sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Dunarea 2”, liderul Metalosport va juca cu Gloria Ivești, echipa de pe locul doi. Tot sâmbătă, în deschiderea etapei, de la ora 12.00, ”lanterna” Bujorii Târgu Bujor, va juca pe teren propriu cu Juventus Toflea.

Celelalte jocuri se vor disputa duminică, de la ora 12.00, după programul: Fulgerul Smulți-Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Victoria Independența, Avântul Valea Mărului-Unirea Braniștea și Avântul Matca-Quantum Club Galați.

Metalosport conduce cu 59 de puncte, din 22 de jocuri, golaveraj 95-24, cu patru runde înainte de final, Metalosport are nouă puncte avans și un joc în minus, față de echipa de pe locul doi, Gloria Ivești cu 50 de puncte, iar podiumul este încheiat de Unirea Braniștea și Avântul Vânători, ambele cu câte 44 de puncte, Braniștea un joc mai puțin. În ”subsol”, Bujorii Târgu Bujor, ocupă locul 15, ultimul, cu patru puncte, Sporting Tecuci-echipă retrasă, este pe 14 cu cinci puncte, iar Muncitorul Ghidigeni este pe 13 cu 18 puncte. În deschiderea meciulilor seniorilor se vor disputa jocurile din Liga a IV-a juniori, după același program.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal