FOTBAL: ”Oțelarele” continuă play-off-ul la Constanţa

1
După calificarea în primele opt din „Cupa României”, dar și o pauză deja obișnuită, echipa feminină a clubului Oțelul, revine la meciurile din turneul play-off, pentru promovarea în Superliga. Duminică, 11 mai, de la ora 11.00, ”oțelarele” vor juca la Constanța, stadion „SNC”, cu Selena Constanța, în etapa a II-a, din play-off-ul Ligii I. 
Oțelul este vicelider în play-off 
Jocul de la Cosntanța este abordat de echipa pregătită de Ion Morohai, de pe locul doi în serie. Oțelul are patru puncte, trei aferente victoriei 3-1 de la Buzău, din prima etapă a play-off-ului, iar unul ca urmare a poziției de pe care au terminat sezonul regulat, golaveraj 3-1. Gazdele jocului de duminică sunt pe ultimul loc, fără puncte, golaveraj 1-4, după înfrângerea din prima etapă a play-off-ului, 1-4 de la Universitatea Alexandria. Liderul play-off-ului este Universitatea Alexandria, gruparea teleormăneană are șase puncte, trei de la victoria cu Buzăul și alte trei ca urmare a poziției, prima, de pe care a terminat sezonul regulat. O altă adversară a gălățencelor pentru primul loc este Viitorul Buzău, locul trei, două puncte. 
Victorie, egal și înfrângere, în meciurile cu Selena

Cele două adversare de duminică s-au întâlnit de trei ori în actualul sezon, în sezonul regulat al Ligii I cât și în turul inaugul al „Cupei României”. Bilanțul echipei gălățene cu Selena Constanța este: o victorie, o remiză și o înfrângere. Victoria a fost la Galați, în cupă 4-1, remiza s-a înregistrat în sezonul regulat, în ultima etapă 3-3, tot la Galați, iar înfrângerea a fost 2-7, în turul sezonului regulat la Constanța. 
Arbitrii vor fi din Ialomița
Față de jocurile din sezonul regulat, când meciurile erau arbitrate de localnici, în play-off jocurile vor fi conduse de arbitri din alte județe. Jocul de duminică va fi condus la centru de Ionela Pușcașu din Slobozia. Asistenții arbitrei vor fi: Liviu Florin Burlacu din Urziceni și Jenel Ionuț Dimace din Slobozia. Observator al jocului a fost delegat Vasile Bratu din Slobozia. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal