FOTBAL: Oțelarele dau ultima reprezentație de acasă din acest sezon

17

După ce la prima paticipare în Cupa României s-au oprit în faza sferutrilor de finală, fetele de la Oțelul sunt aproape de a încheia și primul sezon în Liga I feminină. Luni, 2 iunie, de la ora 16.00, pe stadionul „Oțelul”, gălățencele vor juca ultimul meci de acasă din sezonul de debut cu Selena Constanța.

Fără șanse de a mai prinde prima poziție a seriei, după înfrângerea cu Universitatea Alexandria, ”oțelarele” trebuie să învingă Selena Constanța, pentru a avea asigurată poziția a doua înaintea ultimei etape. Cele două oponente de luni, s-au duelat de patru ori în acest sezon, Selena fiind echipa cea mai întâlnită de Oțelul în scurta perioada de la înființare. La Galați, Oțelul a învins cu 4-1, în cupă, și a remizat 3-3 în sezonul regulat. În jocurile de la Constanța, Selena a câștigat 7-2, în sezonul regulat, iar în turul play-off-ului meciul s-a terminat la egalitate 1-1. De asemena cele două echipe s-au întâlnit și în meci amical, de altfel, primul meci amical din istorie al gălățencelor, câștigat de Selena cu 3-0.

Jocul de luni, va fi arbitrat de gălățenii, Dorin Burloiu-arbitru, Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase-asistenți. După meciul cu Selena, Oțelul va mai juca un meci oficial, duminică, 8 iunie, de la ora 11.00, la Alexandria, cu liderul Universitatea. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal