FOTBAL: Oțelarii au ”scuturat” Cireșu!

7

După ce au marcat patru goluri în meciul de acasă cu Callatis Mangalia, satelitul de la Oțelul, a continuat progresia și a marcat de cinci ori, în ultimul loc meci din turul play-out-ului. În intermediara de marți, din Liga a III-a, Oțelul II a ”scuturat Cireșu”, gălățenii s-au impus cu 5-1, după ce la pauză scorul a fost 1-1, în jocul  cu Conpet Cireșu, disputat pe stadionul „Muncipal” din Brăila. 

Deși prima parte s-a înceiat la egalitate 1-1, satelitul s-a dezlănțuit în repriza a doua si a mai marcat de patru ori. Scorul a fost deschis de Rgălie, în minutul 29, șut de la aproape 30 de metri, cu largul concurs al portarului gazdeor. Cireșu a egalat aproape de pauză, în minutul 42.

În partea a doua Oțelarii au fost mai eficienți ca niciodată și au marcat de patru ori, record de goluri pentru actualul sezon. Rămas în afara listei marcatorilor în precedentul joc, cel cu Mangalia, Mihai Adăscăliței s-a revanșat cu un hat-trick clasic, trei goluri consecutive. Prima dată a marcat în minutul 51, apoi în minutele 59 și 68, asta chiar dacă antrenroul celor de la Cireșu a schimbat portarul. În minutul 90 al jocului, tabela a fost închisă cu reușita lui Codreanu.

Oțelul II este neînvinsă în play-out, iar parcursul bun a propulast echipa gălățeană pe locul doi în play-out, la 12 puncte de locul care duce direct în Liga a IV-a și la șapte de locul patru, zece în clasamentul general al seriei. Pentru Oțelul II urmează o etapă de pauză, din cauza retragerii celor de la Cernica. Următorul joc este programat sâmbătă, 17 mai, pe ”Liești Arena” cu Sporting Liești.

Clasament play-out: 


1 Callatis Mangalia 25 de puncte, 13 jocuri
Oțelul II 24 de puncte, 14 jocuri
3 Conpet Cireșu 21 de puncte, 13 jocuri
4 Sporting Liești 17 puncte, 13 jocuri
5 Rapid Fetești 12 puncte, 13 jocuri
6 Progresul Cernica-echipă retrasă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal