FOTBAL: Oțelul continuă play-off-ul cu Viitorul Buzău

4

În etapa a IV-a din play-off-ul Ligii I feminine, prima din retur, Oțelul va juca pe teren propriu cu Vitorul Buzău. După ce în runda precedentă au pierdut la limită 3-4, derby-ul pentru promovare cu Universitatea Alexandria, Oțelul continuă primul sezon în fotbalul feminin din România, pentru a se clasa pe o poziție cât mai sus la finalul play-off-ului.  
Jocul Viitorul Buzău, primul din returul play-off-ului, este abordat de gălățence de pe locul doi în serie cu cinci puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-6, la șapte puncte distanță de primul loc, ocupat de Universitatea Alexandria. Viitorul Buzău este pe ultimul loc în play-off-ul seriei Sud, cu două puncte, fără victorie în turnul pentru promovarea în Superliga.

Oțelul a învins Viitorul Buzău în două din cele trei jocuri disputate. În sezonul regulat, Oțelul a câștigat la Galați 2-1, iar în turul play-off-ului, la Buzău a învins cu 3-1. Viitorul Buzău s-a impus în chiar primul meci oficial dintre cele două echipe, 11-3 la Buzău, jocul fiind de altfel prima deplasare a gălățencelor din istorie.

Meciul cu Viitorul se va juca duminică, 25 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Oțelul” „Zoltan David”. Arbitrii meciul de duminică vor fi din Galați, Florin Aurelian Macovei-la centru, Alexandru Florin Vișan și Daniel Vlase-asistenți.

Clasament play-off: 
1 Universitatea Alexandria  12 puncte, golaveraj 15-5
2 Otelul  5 puncte, golavraj 7-6
3 Selena Constanta 4 puncte, golaveraj 8-6
4 Viitorul Buzău 2 puncte, golaveraj 3-16.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal