FOTBAL: Oțelul a învins Fair Play București și s-a calificat în primele opt din cupă

5

La doar al doilea meci din istorie în „Cupa României”, Oțelul, varianta feminină, a pătruns în primle opt echipe din competiție. În faza a II-a a cupei, Oțelul a trecut pe teren propriu de echipa de prima ligă Fair Play București. Echipa gălățeană pregătită de Ion Morohai, s-au impus cu 3-2, după ce la pauză scorul a fost 2-1. Scorul a fost deschis de Oțelul în minutul 28 prin Loredana Nica, avantajul a fost dublat de fosta handbalistă în minutul 37. Echipa oaspete a marcat pentru 2-1, în prelungirile primei reprize,  apoi în repriza a doua, în minutul 55, au egalat la doi. În minutele de prelungire ale jocului 90+2, Loredana Nica a marcat al treilea său gol azi, direct din corner, golul victoriei și al calificării.

Jocul cu Fair Play București, a fost abordat de echipa gălățeană cu formula: Elena Toma – Irina Ivan (Elena Sfinteș), Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan (Aura Harabagiu)-Monica Benţoiu, Daniela Radu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă – Georgiana Stratu (Carmen Ciobanu), Loredana Nica.

Pe lângă Loredana Nica și Gerogriana Vasile, componente a echipei naționale de senioare, pentru Oțelul a evoluat și a treia jucătoare de lot național, Carmen Ciobanu. Internaționala U 15 a revenit pe teren după o lungă accidentare.

Alături de Oțelul în optimile cupei s-au mai calificat până acum: CFR Timișoara, ASA Târgu Mureș, echipe de prima ligă și divizionara secundă Armonia Dolhești. Celelate jocuri din faza curentă sunt: Viitorul Buzău-FC Brazi, Olimpia II Cluj Napoca-Independența Baia Mare, CSȘ Târgoviște-Real Craiova, FCM Reghin-Olimpia 1 Cluj Napoca,

Pentru Oțelul următorul meci este programat duminică, 11 mai, de la ora 11.00, în play-off-ul Ligii I, la Constanța, cu Selena. Pe teren propriu, Oțelul va juca duminică, 18 mai, cu Universitatea Alexandria. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal