FOTBAL: Oțelul joacă la Timișoara în sferturile cupei

7
Aflată în chiar primul sezon de existență, echipa feminină a clubului Oțelul, va juca miercuri, pentru calificarea în ”creul de ași” al Cupei României. Pentru a se califica în primele patru echipe din cupă, Oțelul are dificila misiune de a învinge o altă echipă din Superliga, CFR Timișoara. 
Miercuri, 28 mai, de la ora 11.00, stadionul „CFR” din Timișoara, va găzdui jocul din sferturi dintre debutanta Oțelul și CFR Timișoara. Meciul cu CFR-istele din Timișoara va fi extrem de dificil, gruparea de pe Bega, este una din echipele de top ale primei ligi și evolueză în play-off-ul Superligii. În clasamntul la zi din play-off-ul primei ligi, CFR Timișoara este pe locul patru, cu patru puncte din patru jocuri, iar sezonul regulat a fost încheiat de CFR Timișoara pe locul trei. În cupă, CFR Timișoara a jucat direct în turul II, unde a eliminat Universitatea Alexandria, după un joc câștigat cu 3-1, la Alexandria. CFR Timișoara este o echipă cu exprimență în cupă, sezonul trecut au ajuns până în semifinalele cupei. 
Fetele de la Oțelul sunt debutante în „Cupa României”, până la meciul de la Timișoara, Oțelul a eliminat două echipe. În primul tur a trecut de Selena Constanța, la Galați cu 4-1, apoi au eliminat Fair Play București, după victoria cu 3-2, după un meci disputat tot la Galați.  
Jocul cu CFR Timișoara se desfășoară într-o singură manșă, la Timișoara și va fi condus de o brigadă locală formată din Nicolae Răzvan Drăgoi-arbitru, Patricia Samsudean și Ionuț Cristian Pleșa-asistenți. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal