FOTBAL: Oțelul a pierdut derby-ul cu Alexandria

8

Echipa feminină a clubului Oțelul a suținut duminică, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, primul meci de pe teren proproiu din play-off-ul ligii secunde. Gălățencele au primit replica liderului Universitatea Alexandria, iar jocul a contat pentru etapa a III-a, ultima din turul play-off-ului.

Deși erau neînvinse în jocurile de acasă, de la înființarea din vara anului trecut, ”oțelarele” au pierdut la limită 3-4, la pauză 1-3, jocul cu Universitatea Alexandria. Cele trei reușite ale gălățencelor au fost marate de Loredana Nica două goluri și Dana Radu unul. Unul din cele patru goluri a fost marcat de Alexandria din lovitură de la 11 metri, iar în prelungirile jocului, echipa oaspete a mai ratat o lovitură de pedeapsă, a apărat portarul gălățean Elena Toma. La faza penalty-ului, Aura Harabagiu, a primit cartonaș roșu și a fost eliminată.

Antrenorul echipei gălățene, Ion Morohai, a trimis în teren titularele: Elena Toma-Irina Ivan, Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan, Monica Bențoiu, Dana Radu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă, Georgiana Stratu, Loredana Nica.

După jocul de duminică, Universitatea Alexandria s-a desprins la șapte puncte de Oțelul. Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, Oțelul este pe locul doi cu cinci puncte din trei jocuri, golaveraj 7-6. Alexandria este pe primul loc cu 12 puncte. Pentru Oțelul urmează două meciuri consecutive pe teren propriu, următorul este programat duminică, 25 mai, de la ora 11.00, cu Viitorul Buzău, apoi vor juca duminică, 1 iunie, de la ora 11.00, cu Selena Constanța. Altfel, joi, 22 mai, Oțelul va afla adversarele din turul III al „Cupei României”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal