FOTBAL: Oțelul a remizat la Constanța cu Selena

3
În etapa a II-a din play-off-ul Ligii I feminine, penultima din tur, Oțelul a scos doar o remiză 1-1, pe terenul ulitimei clasate Selena Cosntața. Chiar dacă au deschis scorul prin Loredana Nica, la pauză au intart în avantaj de un gol, și au mai ratat câteva șase bune de a marcat ”oțelarele” au încheiat jocul de la malul mării la egalitate 1-1.

Ion Morohai, antrenorul echipei gălățene a trimis în teren titularele: Elena Toma-Irina Ivan, Viorica Vasile, Georgiana Vasile, Elena Ivan, Monica Bențoiu, Dana Radu, Eugenia Gherghișan, Nicoleta Chirilă, Georgiana Stratu, Loredana Nica. Au mai jucat: Carmen Ciobanu, Aura Harabagiu, Enela Sfinteș.

După egalul de la Constanța, Oțelul se menține pe locul doi în seria Sud, din Liga I feminină, cu cinci puncte, din două jocuri, golaveraj 4-2. ”Oțelarele” sunt despărțite de echipa de pe primul loc, ocupat de Universitatea Alexandria, de patru puncte.

Etapa viitoare, ultima din turul play-off-ului, echipa feminină de la clubul Oțelul va juca pe teren propriu derby-ul seriei cu liderul Universitatea Alexandria. Meciul este programat să se dispute duminică, 18 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”.

În celalat meci al etapei a II-a din play-off, Universitatea Alexandria, a învins Viitorul Buzău cu 7-1. După două din cele șase etape din play-off, clasamentul seriei este următorul:

1 Universitatea Alexandria 9 puncte, golaveraj 11-2
2 Oțelul 5 puncte, golaveraj 4-2
3 Viitorul Buzăua 2  puncte, golaveraj 2-10
4 Selena Constanța 1 punct, golaveraj 2-5. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal