FOTBAL: Petroul Schela a promovat în Liga a IV-a, Siretul Piscu, aproape de promovare

3

În Liga a V-a Galați, s-a disputat dumninică etapa a XVII-a. În seria I, unde Petrolul Schela s-a desprins în câștigătoare și promovată în Liga a IV-a, de mai multă vreme, s-au înregistrat rezultatele: Flacăra Pechea-Mălina Smârdan 2-2, Zimbrul Slobozia Conachi-Agrojor Jorăști 3-0, Voința Cișmele-Prutul Vlădești 5-1, A.S. Cuca-Voința Șivița 2-8, Petroul Schela- a stat. 

Cu o etapă înainte de finalul seriei Petrolul Schela este pe primul loc cu 37 de puncte, cu un avans destul de mare, de opt puncte față de echipa de pe locul doi, Voința Cișmele. Cei din Cișmele sunt pe doi cu 29 de puncte, iar pe trei sunt cei de la Agrojor Jorăști cu 28 de puncte. Etapa viitoare, ultima, este progrmată duminică, 18 mai, iar singurul meci cu miză al rundei va fi Agrojor Jorăști-Voința Cișmele, la finalul căruia echipa câștigăatoare va ocupa locul doi. Celelalte meciuri sunt: Prutul Vlădești-AS Cuca, Voința Șivița-Flacăra Pechea, Mălina Smârdan-Petrolul Schela, Zimbrul Slobozia Conachi. 
În seria a II-a, în play-off, liderul Siretul Piscu a remizat pe terenul celor de la Foresta Șendreni, în timp ce Voința Cudalbi, continuă seria negativă cu o înfrângere 2-1, pe terenul celor de la Inter Tudor Vladimirescu. În play-out, s-au înregistrat rezultatele: Siretul Nămoloasa-Unirea Cosmești 1-3 și Șoimii Fundeni-Zorile Grivița 5-1. În seria I mai sunt de jucat trei etape, iar Siretul Piscu a luat avans de cinci puncte față de Voința Cudalbi. Clasamentul în play-off este: 
1 Siretul Piscu 40 de puncte din 17 jocuri
2 Voința Cudalbi 35 de puncte din 17 jocuri
3 Foresta Șendreni 33 de puncte din 17 jocuri
4 Inter Tudor Vladimirescu 29 de puncte din 17 jocuri. 
Play-out: 
1 Șoimii Fundeni 21 de puncte din 17 jocuri
2 Unirea Cosmești, 18 puncte din 17 jocuri
3 Zorile Grivița 14 puncte din 17 jocuri
4 Siretul Nămoloasa 8 puncte din 17 jocuri

Etapa viitoare duminică, 18 mai, sunt programate jocurile:

Play-off: Siretul Piscu-Inter Tudor Vladimirescu
Foresta Șendreni-Voința Cudalbi

Play-out: Zorile Grivita-Unirea Cosmesti
Șoimii Fundeni-Siretul Nămoloasa.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal