FOTBAL: Sergiu Costin: ”Oțelul și Galațiul merită în Liga I”

3

Căpitanul campionilor Sergiu Costin, a fost invitatul din studioul Lider Sprotiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre ”finala” cu Viitorul Voluntari și cauzele care au făcut ca Oțelul să se lupte pentru evitarea retrogradării:

Sergiu Cositn: ”Am trăit cu foarte mari emoții meciul cu Viitorul, am început mai greu, dar bine că sa terminat bine. A fost un stres fantastic, acum plec acasă fericit. După prima repriză eram îngrijorat, nu a fost să fie în prima repriză, dar până la urmă a ieșit bine, ne-am dezlănțuit, am dat goluri. Pe parcursul jocului nu am vrut să intru, am fost foatre mulțumit de aprotul fundaților centrali, inclusiv Enes, care a fost rezervă, a jucat foarte bine. Aș fi fost foarte curios unde s-ar fi clasat echipa asta dacă totul era așa cum trebuie, era mult mai sus, baieții au jucat cu o dorință mare de a câștiga”. 

Despre cauzele care au dus echipa să se lupte pentru evitarea retrogradării:

”Trebuie să intru în subiecte care nu îmi plac. Am simțit o lipsă de interes, nu a fost cum trebuie să fie, jucătorul de fotbal trebuie să se gândească doar la fotbal, noi ne-am gândit și la altele, asta duce la lipsa de concentrare, să nu dai tot ce poți, lucrurile mărunte fac diferența, așa este și în viață, când vezi că e puțină nepăsare, parcă am fost părăsiți, nu a fost ok. Lumea nu înțelege, crede că vrem doar bani, fotbalul este în sânge, asta fac din plăcre, așa am promovat mai sus, e o meserie. Sunt repronsabilități, pleci de acasă cu familia și trebuie să fii plătit. Viața e grea, e nevoie de bani,  normal că îți faci griji, nu aveam siguranța. Bani s-au mai dat, apoi îți faci griji dar nu numai banii au contat, au fost lucruri mici dar care macină, bine că ne-am salvat. Sper că i-a prins microbul și pe cei de la București (conducerea clubului), Oțelul și Galațiul merită în Liga 1. Cei de la București trebuie să înțeleagă că fotbalul nu este o afacere, fotbalul este sentiment, joci cu sufletul și inimia. Sunt jucători și jucători, valoroși, dar care pot face diferența, toate lucrurile trebuiesc ”gâdilate” puțin, mulți sunt tineri, nu e o afacere, sper să se schimbe ceva. Valoric echipa actuală este peste locul ocupat, am sperat la o cupă europeană, am fost sus și știu ce înseamnă, nu e atât de greu, importnat este să fii cu găndul doar la fotbal, Oțelul are un lot foarte valoros”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal