FOTBAL: Sporting Liești joacă la Mangalia, în etapa intermediară din Liga a III-a

9
Nici bine nu au termiat de savurat victoria 2-0 cu Rapid Fetești, prima după ceva timp, că cei de la Sporting Liești se pregătesc de un nou meci în Liga a III-a. În etapa intermediară de marți, de la ora 18.00, echipa gălățeană se va deplasa la Mangalia, unde va avea de înfruntat liderul turneului pentru evitarea retrogradării, Callatis Mangalia.

Chiar dacă temporar s-au distanțat la cinci puncte de locul care retrogradează dinrect în Liga a IV-a, gălățenii mai au de tras pentru a se considera salvați. Pe lângă locul cinci în play-out, ce trebuie evitat, ocupat de Rapid Fetești, Sporting Liești, trebuie să acumuleze cât mai multe puncte pentru ierarhia cu celelalte echipe clasate pe locul patru în play-out, locul zece în clasamentul general.

Jocul de la Mangalia se va disputa pe stadionul „Central” și contează pentru etapa a IV-a din play-out. În clasamentul seriei, Callatis Mangalia este pe primul loc cu 22 de puncte din 12 jocuri, în timp ce Sporting Liești este pe locul patru, zece în clasamentul general, cu 17 puncte din 12 jocuri.

Chiar dacă este liderul play-out-ului, Callatis Mangalia a pierdut cele două jocuri disputate în turneul pentru evitarea retorgradării, 1-2 cu Conpet Cireșu și 0-4 etapa trecută cu Oțelul II. În play-out, Sporting Liești a ccâștigat un joc, 2-0 etapa trecută cu Rapid Fetești și a pierdut unul, 0-1 la Oțelul II. După meciul de la Mangalia, în acestă săptămână, Sporting Liești va juca un nou meci sâmbătă, 10 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu cu Conpet Cireșu, în ultima etapă din turul play-out-ului.

Cele două jocuri din sezonul regulat au fost câștigate de Callatis. La Liești, în tur, s-au impus la limită 3-2, iar jocul retur de la Mangalia a fost câștigat cu 2-0.

Clasament play-out seria a II-a

1.Callatis Mangalia 22 de puncte, 12 jocuri, golaveraj 25-20;
2.Conpet Cireșu 21 de puncte, 12 jocuri, golaveraj 22-15;
3.Oțelul II 21 de puncte, 13 jocuri, golaveraj 21-19;
4. Sporting Liești 17 puncte, 12 jocuri, golaveraj 17-19;
5.Rapid Fetești 12 puncte, 13 jocuri, golaveraj 13-20;
6. Progresul Cernica-echipă retrasă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal