FOTBAL: Sporting Liești-punct necesar, punct obținut

3

În etapa a VIII-a, din turneul play-out, pentru evitarea retrogradării, Sporting Liești avea nevoie de un punct pe terenul celor de la Rapid Fetești, pentru a scăpa matematic de locul cinci, poziție care la finalul play-out-ului duce în Liga a IV-a. Misiunea a fost îndeplinită, trupa pregătită de cuplul Cramer-Crihană, a obținut punctul necesar în remiza 1-1 cu Rapid Fetești, deși gălățenii se puteau întoarce cu toate cele trei puncte. 
Scorul a fost deschis de gălățeni în minutul 18, prin Ștefan Adamache, din lovitură de pedeapsă, însă până la pauză gazdele au resatabilit egalitatea, 1-1.  Acesta a fost și scorul final, deși Sporting Liești a evoluat în finalul jocului timp de 25 de minute cu un om în plus. 
Sporting Liești: Alex Vasiliu-Andrei Petrea, Laurențiu Nastea, Ștefan Scutaru-Florin Petcu, Daniel Voicu, Ștefan Adamache, Cristian Bahnașu, Robert Stoica-Daniel Lovin, Cosmin Gârleanu. A mai jucat: Adrian Anastase. Antrenori: Valentin Cramer, Ionel Crihană. 

Cu punctul de la Fetești, Sporting Liești a ajuns la 22 de puncte, la cinci puncte distanță de locul retrogradabil direct ocupat de Rapid Fetești cu 17 puncte. Până la final mai sunt de disputat două etape, dar Rapid Fetești va sta în una din cele două runde și nu mai poate ajunge Sporting Liești. Pentru Sporting Liești grijile retrogradării încă nu s-au terminat, gălățenii trebuie să acumuleze cât mai multe puncte pentru a evita ultimele trei locuri în clasamentul echipelor clasate pe locul 10 în clasamentul general din cele șase serii. Etapa viitoare, penultima, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu Callatis Mangalia, sâmbătă, 31 mai, de la ora 18.00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal