FOTBAL: Sporting Liești-Rapid Fetești, meci cu miză mare în play-out

7
După o etapă de pauză forțată, din cauza retragerii celor de la Progresul Cernica, Sporting Liești revine la jocurile din play-out-ul Ligii a III-a, cu un meci important pentru evitarea retrogradării. Echipa condusă de cuplul Cramer-Crihană, va juca sâmbătă, 3 mai, de la ora 18.00, pe ”Liești Arena”, cu Rapid Fetești. 
O singură variantă pentru Sporting Liești-victoria!

Cele trei puncte puse în joc sâmbătă în jocul cu Rapid Fetești sunt uriașe pentru ambele echipe. Atât Sporting, cât și Rapid, sunt în criză mare de puncte. Sporting Liești, după etapa de pauză a staționat pe locul patru, zece în clasamentul general, cu 14 puncte. Rapid Fetești a câștigat un punct în jocul cu Oțelul II și s-a apropiat la doar două lungimi de Sporting Liești, 12 puncte. Cu un posibil rezultat negativ sâmbătă, pentru gălățeni, cele două echipe ar face schimb de locuri, iar Lieștiul ar prelua ”lanterna”. De asemenea pe lângă locul 11, care trebuie evitat pentru a nu retrograda în Liga a IV-a, Sporting Liești sau Rapid Fetești, trebuie să acumuleze cât mai multe puncte, în clasamentul celor șase echipe de pe locul zece, din care ultimele trei retrogradează. 
Sporting Liești superioară în sezonul regulat 

În acest sezon cele două echipe s-au întâlnit în premieră. Sporting Liești este la sezonul de debut în Liga a III-a, și nu prea avea unde să întâlnească gruparea ialomițeană, cu ceva mai multă experiență în ligile secunde din România. Din cele șase puncte puse în joc în sezonul regulat, patru a fost câștigate de gălățeni, iar unul le-a revenit rapidiștilor. La Fetești, cele două echipe au remizat la 2, iar jocul de la Liești a fost câștigat de Sporting cu 2-0. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal