FOTBAL: Sporting Liești și Oțelul II au remizat în derby-ul județean

29
Ultima confruntare stagională între cele două echipe gălățene din Liga a III-a, s-a încheiat la egalitate 1-1, la pauză 1-1, rezultat fără precedent între cele două echipe în acest sezon. Oțelul II a deschis scorul în minutul 14, prin Constantinescu, iar Sporting Liești a egalat în minutul 32, prin Ștefan Adamache, din lovitură de la 11 metri. 
În finalul meciului cei de la Sporting Liești au trăit periculos. Portarul titular Alex Vasiliu, a fost accidentat, lovit la cap de Bocar Djumo, deși portarul grupării din Liești nu dădea semne de revenire, a continuat în poartă și a terminat jocul cu bine. Dacă nu ar fi continuat Vasiliu, rezerva de portar la Sporting Liești este Ionel Crihană, acesta fiind și antrenorul secund al echipei. 
Sporting Liești: Vasiliu-Petrea, Nastea, Scutaru, Petcu-Daniel Voicu, Adamache, Bahnașu, Lovin-Gârleanu, Anastase. Au mai jucat: Dragoș Voicu, Pavel, Dorojan, Stoica. Antrenori: Valentin Cramer și Ionel Crihană.
După remiza de pe ”Liești Arena”, Oțelul II a ajuns la 25 de puncte și a urcat pe primul loc în play-out, iar Sporting Liești a ajuns la 21 de puncte. În celălalt meci al etapei din play-out, Rapid Fetești a pierdut 2-3, pe teren propriu cu Conpet Cireșu. 
Clasament play-out după VI etape: 
1 Oțelul II 25 de puncte, 15 jocuri
2 Callatis Mangalia 25 de puncte, 14 jocuri
3 Conpet Cireșu 24 de puncte, 15 jocuri
4 Sporting Liești 21 de puncte, 15 jocuri
5 Rapid Fetești 15 puncte, 15 jocuri
6 Progresul Cernica-echipă retrasă.
Etapa viitoare vineri 23 mai, de la ora 18.00, Oțelul II va juca pe teren propriu cu Rapid Fetești, iar Sporting Liești stă. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal