FOTBAL: Victorie cu ”victima perfectă” pentru Sporting Liești

8
După o etapă de pauză, benefică, pentru că au scăpat de o contracandidată, Sporting Liești a revenit la meciurile de pe teren propriu cu un joc important, ca o finală, pentru gălățeni în play-out, pentru evitarea retrogradării. Gruparea gălățeană a primit pe ”Liești Arena”, replica ”victimei perfecte”, Rapid Fetești, ultima clasată în play-out. ”Finala” cu ultima clasată din Fetești, a fost câștigată de gălățeni cu 2-0, după ce la pauză scorul a fost acealși 2-0. 
Meciul cu Rapid Fetești a fost abordat de gălățeni după trei jocuri consecutive fără victoie. De altfel, ultimul succes al echipei pregătite de cuplul Cramer-Crihană, data din 29 martie. În etapa a XX-a, din sezonul regulat, pe ”Liești Arena”, Sporting a învins Rapidul din Fetești, cu același scor 2-0. 
Pe teren, Sporting Liești nu a întâmpinat prea mari probleme cu echipa care a pierdut victoria în ultimul minut cu satelitul de la Oțelul, Rapid Fetești. Lieștiul a marcat rapid și și-a făcut meciul ușor. Scorul a fost deschis în minutul 20 de Bahnașu, iar cinci minute mai târziu, au dublat avantajul prin reușita lui Anastase.

Sporting Liești: Vasiliu-Lovin, Teleagă, Petrea, Scutaru-Bahnașu, Adamache, Dragoș Voicu, Anastase-Gârleanu, Robert Stoica. Au mai evoluat: Dorojan și Pavel.

După trei din cele zece etape din play-out, Sporting Liești este pe locul patru în clasament, zece în clasamentul general,  cu 17 puncte din 12 jocuri. 
Clasametul complet: 
1.Callatis Mangalia 22 de puncte,
2.Conpet Cireșu 21 de puncte,
3. Oțelul II 21 de puncte,
4. Sporting Liești 17 puncte,
5.Rapid Fetești 12 puncte,
6. Progresul Cernica-echipă retrasă. 
Săptămâna viitoare, în play-out-ul Ligii a III-a, sunt programate două etape. Marți, 6 mai, în etapa intermediară, Sporting Liești va juca la Callatis Mangalia, iar Oțelul II la Conpet Cireșu. Apoi, la finalul săptămânii, sâmbătă, 10 mai, în ultima etapă din turul play-out-ului, Sporting Liești va juca pe teren propriu  cu Conpet Cireșu, iar Oțelul II stă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal