FOTBAL: Victorie importantă pentru Dunărea

8

Ajunsă în situație limită, un eșec era echivalent cu retrogradarea matematică în Liga a III-a, Dunărea a obținut trei puncte importante în etapa a VII-a, din play-out-ul ligii secunde. Cu Damian Băncilă, noul antrenor, debutant pe banca tehnică a ecipei, gălățenii au învins cu 2-1, pe terenul celor de la CF Brăila. 

Toate cele trei goluri ale jocului au fost marcate în partea secundă. Scorul a fost deschis în minutul 66 de Dunărea prin Sfrijan. În minutul 77, avantajul gălățrnilor a fost dublat de Bâtfoi, iar gadele au marcat golul în prelungirile jocului, minutul 92.

FCM Dunărea: Costea-Radu, Panait, Manea, Sorin Cucu, Valentin Ion, Stelian Cucu, Sfrijan, Gohoreanu, Bâtfoi, C. Neagu. Au mai jucat: Asanache și  Drăgan. Antrenor: Damian Băncilă. 

După victoria de la Brăila, cu trei etape înainte de final, Dunărea a redus la șase puncte ecartul față de locul trei, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Gălățenii au acumulat în 17 jocuri, 20 de puncte, în timp ce Rapid CFR Suceava și CF Brăila, echipe pe care Dunărea trebuie să le depășească au câte 26, respectiv 25 de puncte.

În Liga a II-a săptămâna viitoare se vor disputa două din cele trei etape rămase de disputat până la final, ambele vor fi jucate de Dunărea ”acasă”. Miercuri, 28 mai, gălățenii vor juca un nou meci crucial, cu Unirea Tărlungeni. La fel ca în jocul de la Brăila, un eșaec al gălățenilor este echivalent cu retrogradarea în Liga a III-a. Al doilea meci al săptămânii gălățenii în vor juca sâmbătă, 31 mai, tot pe „Dunărea” cu deja retrogradata Farul Cosntanța.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal