FOTBAL: Voința Cudalbi a învins liderul Siretul Piscu, în penultima etapă din Liga a V-a

3
În seria a II-a, din Liga a V-a, s-au disputat duminică meciurile din etapa a XIX-a, penultima. Rezultatele înregistrate în cele două turnee, play-off și play-out, au fost identice. În play-off, a fost etapa 3-0, Voința Cudalbi a învins liderul Siretul Piscu cu 3-0, deși cei din Piscu aveau nevoie de victorie pentru a promova matrematic în Liga a IV-a. În celălalt meci al etapei din play-off, Inter Tudor Vladimirescu a învins cu același scor Foresta Șendreni. 
Cu o etapă înainte de finalul sezonului în play-off, Siretul Picu este pe primul loc cu 41 de puncte din 19 jocuri, Voința Cudalbi a revenit pe locul doi cu 38 de puncte. Foresta Șendreni și Inter Tudor Vladimirescu sunt pe locurile trei și patru, cu câte 36, respectiv 33 de puncte. 
În play-out, cele două jocuri disputate s-a terminat la egalitate 2-2. Siretul Nămoloasa a remizat acasă cu Zorile Grivița, iar Unirea Cosmești cu Șoimii Fundeni. Liderul play-out-ului este Șoimii Fundeni cu 25 de puncte, pe doi este Unirea Cosmești cu 19, locul trei este ocupat de Zoriel Grivița cu 18 puncte, iar clasamentul este încheiat de Siretul Nămoloasa cu nouă puncte. 
Etapa viitoare se va disputa ultim etapă a sezonului după programul: 
Play-off: Foresta Șendreni-Siretul Piscu
Voința Cudalbi-Inter Tudor Vladimirescu
Play-out: Unirea Cosmești-Siretul Nămoloasa
Zorile Grivița-Șoimii Fundeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal