FUTSAL: David Asandei: ”Vrem să avem sala plină la revanșa cu Sfântu Gheorghe”

4

Invitat la Lider Sportiv de la Pro FM-Lider FM, David Asandei, antrenorul de la United a declarat: 
”La Sfântu Gheorghe a fost un joc foarte disputat, sala a fost plină, noi eram neînvinși în deplasare și speram să continuăm seria victoriilor în deplasare. Am fost foarte aproape cu 78 de seunde înainte de final am fost egalți și meciul a intrat în prelungiri. Am întors de două ori rezultatul pe parcursul jocului, la ultimul gol și-a adus contribuția și arbitrul din Târgu Mureș, Mihai Bâgu a fost faultat din spate, iar abitrii nu au acordat nimic, cu puțină luciditate puteam ține de rezultat. În prelungiri echipa a avut o cădere, după ce am fost egalați în ultimul minut. 

În prima repriză de prelungiri, am luat gol la prima fază pe contratac, apoi a greșit și portarul nostru. La 5-7 am forțat în cinci (portarul a fost scos) și am primit două goluri. Din păcate am avut și indisponibilități de ultimă oră, Ovidiu Tudose nu a putut evolua și am fost nevoiți să improvizăm. Nu pot să spun că am avut șansă, din punctul meu de vedere în timpul prelungirilor trebuia să fim plecați de mult de la sală.  

Urmeză revanșa duminică, 11 mai, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor „Dunărea”, unde sperăm să avem și noi sala plină, la fel ca cei de la Sfântu Gheorghe. Vreau să mulțumesc galeriei, micuței galerii, care ne-au încurajat pe tot parcursul jocului, deși sala din Sfântu Gheorghe era plină. Vrem să câștigăm meciul de duminică și să jucăm meciul trei, decisiv, tot la Galați. Dacă ne vom califica vom avea un program încărcat cu 5 meciuri în 11 zile, suntem calificați și în semifinalele cupei, pe 14 mai, jucăm la Târgu Mureș, meciul tur din semifinalele cupei. Duminică, 11 mai, de la ora 12.00, așteptăm publicul gălățean la Sala Sporturilor să ne susțină”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal