FUTSAL: United înfruntă City us Târgu Mureș în semifinalele cupei

5
După cele două jocuri din play-off-ul Ligii I, pierdute în prelungiri cu Spicom Sfântu Gheorghe, pentru United urmează o nouă dublă de foc, în „Cupa României”. Miercuri, 14 mai, de la ora 17.00, în „Sala Sporturilor” din Târgu Mureș, gruparea gălățeană va juca manșa tur din semifinalele cupei, cu deținătoarea trofeului City us Târgu Mureș. 
United și City us Târgu Mureș, sunt vechi rivale, cele două echipe s-au duelat de mai multe ori în fazele superioare, finale, ale cupei sau ale Ligii I. În acest sezon în cele două jocuri din sezonul regulat, victoriile și punctele au fost ”împărțite”. La Târgu Mureș, în tur, campioana ultimelor sezoane din Liga I s-a impus cu 12-3, iar la Galați, United a replicat cu acel celebru 7-0. 
Pentru echipa din Târgu Mureș, meciul cu United va fi primul adevărat din actuala ediție a cupei. Din postură de deținătoare a trofeului, mureșenii au jucat direct în sferturi. Fază a competiției în care au întâlnit echipa secundă a clubului City us II Târgu Mureș și de care au trecut cu 12-3. Gălățenii au jucat primul meci în cupă în turul II, optimi. United s-a deplasat la Odorheiu Secuiesc, pentru jocul cu divizionara secundă Info Press, grupare învinsă de gălățeni cu 3-1. În sferturi, United a trecut de Dunărea Călărași, pe teren propriu, cu 8-1. 
Fiind manșa tur, meciul de miercuri se va încheia la finalul celor 40 de minute regulamentare. În cazul în care după meciul doi al semifinalei, retur de la Galați, cele două echipe se află la egalitate, de puncte și golaveraj, următorul criteriu de departajare este  golurile marcate în deplasare. Dacă egalitatea persistă se vor juca două reprize de prelungiri a câte cinci minute, iar dacă cele două echipe nu pot fi deparetajate nici după prelungiri, se va trece la executarea lovituri de pedeapsă. 
Jocul de mierucri va fi arbitrat de Septimiu Brutescu, din Târgoviște și Gabriel Stroe, din București. Rezervă pentru arbitri va fi Alexandru Mihai Kiuță, din Brașov, iar observator a fost delegat Vasilică Constantin, din București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal