FUTSAL: United a pierdut calificarea în prelungiri

8
La fel ca în primul meci din play-off, United și Spicom Sfântu Gheorghe, au avut nevoie de prelungiri pentru a fi departajate și pentru a se decide câștigătoarea. Meciul de azi de la ”Polivalentă” a fost echilibert, însă, diferența dintre cele două grupări a fost făcută de aceiași jucători străini care au marcat toate golurile oaspeților. United a cedat 2-4, la pauză 1-1, la finalul timpului regulamentar 1-1, 2-3 după prima repriză de prelungiri, 2-4 rezultatul final al jocului. 
Prima parte s-a terminat 1-1. Repriza a fost ecilibrată, cele două echipe și-au împărțit momentele se superioritate. Scorul a fost deschis de Spicom în minutul patru. După ce au marcat cei de la Spicom au mai avut o șansă de a marca dat Toniță a intervenit salvator. La fel ca în meciul tur, când Ovidiu Tudose nu a putut evolua accidentat, United este lovită de ghinionul accidentărilor. Azi, în minutul șase, Mihai Bâgu a ieșit accidentat și a fost nevoit să urmărească meciul de pe margine. Jocul destul de dur prestat de cei de la Spicom a fost simțit și de Claudiu Crăciun, acesta a suferit un fault destul de dur, de la un jucător covăsnean. United forțează egalarea, mută jocul în terenul covăsnenilor, iar în minutul opt. Cătălin Ivan irosește o șansă bună de a marca. Gălățenii presează, irosesc din nou șase bune de a marca, în minutul 11, prin Ivan, apoi, George Buleandră are o dublă ocazie, trimite de două ori în portarul advers. Petrișor Toniță a ținut echipa în joc, cu o intervenție unu la unu cu unul dintre adversari. În minutul 13 este rândul lui Andrei Crăciun să irosească o șansă bună de a marca, dar portarul a respins în corner cu o paradă spectaculoasă. La una din fazele următoare, United are corner, Cojoc execută, trimite în careu la întâlnire, schemă clasică la United, din care au marcat multe goluri, însă nu a venit nimeni la intercepție. Un minut mai târziu, Spicom a acumulat a cinca greșeală, antrenorul gălățenilor a reacționat imediat, a cerut timp de odihnă pentru a transmite jucătorilor indicații să obțină al șasea greșeală și lovitură de pedeapsă. Cu patru minute înainte de final, Spicom a obținut lovitură liberă de la marginea careului, dat Toniță a intervenit salvator. Golul egalizator a fost prevesitit de ocazia lui Crăciun, după ce a scos portarul din joc, a trimis spre poartă, dar pe traiectoria balonului s-a inerpus un jucător de la Spicom, care a trimis mingea afară cu capul. Cu un minut și opt secunde înainte de final, United a egalat. Cojoc a bătut aut, a trimis în careu, de unde Cătălin Ivan a marcat. 
Partea a doua a fost spectaculoasă cu puține întreruperi, gălățenii au rarat multe șanse de a marca, iar de partea cealaltă Toniță s-a remarcat din nou cu intervențiile sale unele din situații iminente de gol. Cu 14.37 înainte de finalul timpului regulamentar, United a obținut lovitură liberă în marginea careului, a tras Buleandră, dar portarul oaspeților a intervenit. Gălățenii au mai ratat câteva oportunități de a marca prin Tuddose, Apostol, Cireș, Ivan de două ori în aceiași fază, din nou Ivan. Ultima posibilitate de a marca și practic de a închide meciul a fost a lui Cătăin Ivan cu aproape două minute înainte de final a tras puțin pe lângă. Cum cele 40 de minute regulamentare s-au încheiat la egalitate 1-1, s-a trecut la cele două reprize suplimentare de prelungiri, de câte cinci minute. În prelungiri primii au marcat tot cei de la Spicom, cu 2.47, unul dintre spaniloli a marcat, scăat în careu singur cu Toniță. Apoi gălățenii au ratat două posibilități de a înscrie, Ivan din șase metri și Apostol. Cu echipa în atac, gălățenii au fost surprinși pe contră și au încasat și golul pentru 1-3, tot de la un jucător spaniol. United readuce entuziasmul în tribune, prin reușita lui Geroge Buleandră, cu 43 de secunde înainte de finaul repriei de prelungiri. Scorul final, 2-4 a fost stabilit cu 3.01 înainte de finalul jocului, lansat de portar din degajare unul dintre covăsneni a trimis în care pasă la un spaniol care a înscris. Gălățenii au reacționat imediat, au scos portarul, Viorel Cojoc a preluat și sarcini de portar, se mută în jumătatea celor de la Spicom, însă nu finalizează acțiunea cu gol, Cojoc trimite pe lângă. 
United și Spicom s-au duelat în anul 2014 de trei ori, de fiecare dată au învins cei de la Spicom iar toate golurile au fost marcate de jucătorii spanilor transferați în iarnă de cei de la Spicom. 
United: Toniță-Cojoc, Tudose, Apostol, Ivan; Bâgu, Crăciun, Buleandră, Cireș. Antrenor principal David Asandei, antrenor secund Alexandru Tănăsilă. 
După ce sezonul trecut au cucerit medalia de bronz, gălățenii se opresc în sferutri în actualul sezon al Ligii I și se vor concenra pe jocurile din semifinalele cupei, cu City us Târgu Mureș. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal