FUTSAL: United s-a oprit în semifinalele cupei

3
Returul penultimului act al cupei României, dintre United și deținătoarea trofeului City’us Târgu Mureș, disputat joi, în ”Polivalentă”, a fost piedut de United. Deși aveau nevoie de o victorie la minim trei goluri diferență, pentru a juca prelungiri, gălățenii au pierdut 4-6, după ce la pauză oaspeții au condus cu 2-1. Cu scorul general 7-12, în tur Târgu Mureș a câștigat 6-3, United se oprește în semifinalele competiției KO, fiind eliminată de multipla campioană și deținătoarea trofeului City’us Târgu Mureș. 

Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 16, prin Covaci (0-1). United a egalat un minut mai târziu, minutul 17, prin Octavian Cireș (1-1). Fostul jucător de la United, Cosmin Gherman a dus echipa oaspete din nou în avantaj în minutul 19 (1-2). În minutul 22, Unitea a restabilit egalitatea prin Cătălin Ivan (2-2). Gălățenii au trecut pentru prima oară în avantaj în jocul de azi, în minutul 28, prin Viorel Cojoc, din lovitură de pedeapsă (3-2). Un minut mai târziu, Florin Ignat, a egalat pentru Târgu Mureș (3-3). Apoi, în trei minute, 35, 36, 37, oapeții s-au distanțat la 3-6, prin golurile marcate de Dumitru ”Mimi” Stoica și Tibor Moldovan. Tabela a fost închisă de George Buleandră în minutul 37 (4-6).      

Meciul cu Târgu Mureș a fost ultimul oficial pentru gălățeni în sezonul 2013-2014, sezon în care au obținut rezultate importante, locul cinci în Liga I și calificare în ”careul de ași” în cupă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal