FUTSAL: United vrea în finala cupei

3

După ce au pierdut prima manșă din semifinalele cupei, de la Târgu Mureș, cu multipla campioană și deținătoarea trofeului „Cupei României”, City us Târgu Mureș, United are nevoie de o victorie în retur pentru a juca din nou finala competiției KO. Joi, 22 mai, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, trupa pregătită de David Asandei va juca calificarea în ultimul act al cupei cu cei de la City us Târgu Mureș. 
Gălățenii, foști finaliști ai cupei în două ediții, ambele disputate cu City us, au nevoie de o victorie pentru a se califica în ultimul act al cupei. În tur, scorul a fost 6-3 pentru City us, pentru a se califica în timp regulamentar, United are nevoie de victorie la patru goluri diferență, dar să nu încaseze mai mult de două goluri. La egaliatate de victorii și goluri, următorul criteriu de departjare va fi golurile marcate în deplasare, iar cele trei goluri înscrie de United la Târgu Mureș pot fi decisive. Dacă egalitatea persistă se vor juca două reprize de prelungiri a câte cinci minute, iar dacă cele două echipe nu pot fi deparetajate nici după prelungiri, se va trece la executarea de lovituri de pedeapsă. 
Despre meciul de joi, Petrișor Toniță, portarul naționalei de seniori și titularul de la United a declarat: ”Vom face un meci bun joi, să ne calificăm în finala cupei. Este nevoie să ne revenim, avem un meci foarte greu și sper să ne calificăm în finală. Trebuie să remontăm, să facem un joc la fel de bun ca acel 7-0 din finalul sezonului regulat.
În ultimul joc din Sala Sporturilor „Dunărea” dintre cele două grupări, United s-a impus cu acel celebru 7-0. Meciul de joi va fi arbitrat de Bogdan Sorescu din Pitești și Daniel Decă din Brăila. Rezervă a fost delegat Ilie Sandru din Pitești, iar observator Marin Petrescu din Brăila.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal