FUTSAL: Victoria, singura variantă pentru United

2
Cel mai interesant și echilibrat duel din play-off-ul Ligii I, dintre United și Spicom Sfântu Gheorghe, se mută la Galați. Duminică, 11 mai, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, cea mai bine clasată dintre ehipele gălățene, United, trebuie să învingă Spicom Sfântu Gheorghe, pentru a ”împinge” play-off-ul în meciul decisiv.  
United, neînvinsă pe teren propriu de două luni 

În ”careul de ași” la finalul sezonului regulat, United abordează jocul de duminică cu Spicom, de pe poziția echipei neînvinse în propria arenă de două luni. Ultima înfrângere în ”Polivalentă” a trupei pregătite de David Asandei a fost în  etapa a XVII-a, 9 martie. Atunci gălățenii au pierdut cu Autobergamo Deva, grupare care a și câștigat sezonul regulat al Ligii I. 
Meciul unu din play-off, de la Sfântu Gheorghe, a fost câștigat de Spicom 9-5, în prelungiri. La finalul celor 40 de minute regulamentare, scorul a fost egal 5-5. Dacă pentru echipa gălățeană marcatorii au fost internaționalii U 21, George Buleandră și Octavian Cireș sau internaționalul de seniori Cătălin Ivan, pentru echipa din Covasna, toate cele nouă goluri au fost marcate de jucătorii spanioli, transferați în iarnă. Duminică, meciul este decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii I, dacă United învinge se va juca și meciul trei, decisiv pentru calificarea în semifinale, tot la Galați, datorită clasării superioare a gălățenilor la finalul sezonului regulat. 
Egalul este exclus în jocul de duminică 

În play-off meciurile se disputa în sistem eliminatoriu. Dacă la finalul timpului regulamentar, două reprize de 20 minute, timp de joc efectiv, cele două echipe, se află la egalitate, așa cum au fost în meciul tur de la Sfântu Ghorghe, se vor juca două reprize de prelungiri a câte cinci minute. Dacă niciuna din echipe nu se desprinde în câștigătoare, după cele două reprize de prelungiri, se va trece la lovituri departajare.
Pentru jocul de duminică, arbitrii delegați de Comisia Centrală sunt: Gabriel Gherman și Marian Ivănescu, ambii din București. Rezervă va fi Ionel Emanoil Ciuruș, iar observator a fost delegat Mugurel Vădan, ambii din București. 
INTRAREA LIBERĂ!

La fel ca în toate jocurile disputate de gruparea gălățeană pe teren propriu, îndiferent de competiție sau adversar, și în meciul de duminică, INTRAREA spectatorilor este LIBERA! 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal