HANDBAL: CSȘ Galați, fără înfrângere la Turneul Final, Handbal Art se oprește în semifinale

9
sursa foro: Cristian Voiculescu; facebook.com/Cristian Voiculescu

Sala Sporturilor „Dunărea”, a găzduit în finalul săptămânii trecute, Turneul Semifinal al junioarelor II. La competiția premergătoare Turneului Final, au participat și cele două echipe gălățene CSȘ Galați și Handbal Art. Fără înfrângere în meciurile din acest sezon, CS Școlar Galați a continuat seria bună a evoluțiilor și în semifinale și  a câștigat, fără înfrângere, seria semifinală disputată în ”Polivalentă”. Cealaltă echipă gălățeană, Handbal Art, antrenor Gabriela Artene, a terminat turneul pe locul patru și se oprește în semifinale.

La competiția din ”Polivalentă”, CSȘ Galați, antrenor Maria Lupu, a obținut cele cinci victorii astfel: 21-18 cu ACS Șc 181 București, 34-18 cu LPS Roman, 27-19 cu CSȘ Târgoviște, 22-18 cu Handbal Art și 34-23 cu CSȘ 1 Constanța. Gălățencele au terminat seria semifinală pe primul loc cu 15 puncte, maximum, golaveraj 138-96.

Handbal Art, a câștigat două meciuri în seria semifinală, 23-21 cu CSȘ 1 Constanța și 20-16 cu LPS Roman. Înfrângerile au fost: 18-22 cu CSȘ Galați, 17-22 cu CSȘ Târgoviște și 15-25 cu ACS Șc 181 București. Handbal Art a terminat Turneul Semifinal pe locul patru, cu șase puncte, golaveraj 93-106.

Alături de CSȘ Galați, la Turneul Final a mai obținut calificarea ACS Șc 181 București, echipă clasată pe locul doi, după jocurile de la Turneul Semifinal. Turneul Final se va disputa în perioada 4-8 iunie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal