RUGBY: Gabriel Partenie, lider al marcatorilor RCM Galați și în DNS 2014

4

Miercuri la Iași, RCM Galați a susținut ultimul meci din turul ediției 2014, din Divizia Națională de Seniori. Gălățenii, au jucat cu garnitura a doua și au cedat la scor în fața liderului și au terminat prima parte din DNS 2014, turul, pe locul șase, cu 58 de puncte marcate. Chiar dacă înainte de începerea sezonului lotul a fost întărit cu o serie de jucători cu experiență în DNS, pe primul loc în clasamentul marcatorilor este tot Gabriel Partenie, liderul marcatorilor RCM Galați, din DNS 2013, Divizia A 2012, ș.a.  
În cele cinci mecirui în care a jucat, centrul sau mai nou uvertura Gabriel Partenie, a marcat un total de 14 puncte, după cum urmează, patru cu CSU AV Arad, două cu CS Năvodari, opt cu Știința Petroșani. De remarcat că Gabriel Partenie a trimis primele baloane spre buturile adverse abia în etapa a treia. 
Al doilea în clasamentul marcatorilor din turul DNS 2014, este tânărul fundaș Costel Manolache. În tur, a marcat 11 puncte, cinci prin intermediul unui eseu în meciul de acasă cu CS Năvodari și șase, două lovituri de pedeapsă, în ultimul meci din tur la Iași. 
Pe locul trei în ierarhia punctelor marcate este un ”marcator” inedit, eseu de penalizare. În cele șase jocuri disputate, RCM Galați a beneficiat de două eseuri de penalizare, în jocurile cu Bucovina Suceava și CSU AV Arad. 
Ceilalți marctori din turul DNS 2014, sunt: Mădălin Caloian opt puncte, Florin Estoica, Ilie Vlad și Cosmin Tihan, câte cinci puncte, un eseu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal