RUGBY: Juniorii U 17 de la RCM Galați termină sezonul regulat pe „Muncipal”

4
Calificați în faza superioară a Diviziei Naționale de Juniori, cu etape bune înainte de final, juniorii U 17 de la RCM (CTTV) Galați, vor termina grupa Moldova Sud, din Divizia Națională de Juniori, pe teren propriu. Duminică, 18 mai, de la ora 12.00, pe stadionul „Municipal”, gălățenii vor juca derby-ul grupei cu cei de la CS Școlar Bârlad.

Ambele echipe sunt calificate la Turneul Semifinal al categoriei, iar jocul de duminică, va fi doar de palmares. RCM Galați este pe locul doi în grupă cu 20 de puncte din șapte jocuri, patru victorii, trei înfrângeri, esaveraj 95-97, patru puncte bonus. CSȘ Bârlad este pe primul loc cu 34 de puncte, esaveraj 225-17, fără înfrângere. Chiar dacă jocul de duminică nu mai are miză pentru stabilirea ierarhiei în grupa Moldova Sud, juniorii gălățeni vor să termine sezonul regulat cu o victorie și să administreze liderului prima înfrângere stagională. În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori, iar cei de la Bârlad s-au impsu de fiecare dată cu 43-0, 19-7, sau 25-0.

După meciurile din grupa regională Moldova Sud, RCM Galați va juca Turneu Semifinal, fază a competiției premergătoarea Turneulil Final. În semifinale, locul doi în grupa Moldova Sud, RCM Galați, va juca în grupa B, alături de locurile patru, cinci și șase din gurpa Muntenia, locul doi din grupa Moldova Nord și locul doi din grupa Transilvania. Apoi, grupa B va fi împărțită în două serii, iar gălățenii vor fi repartizați în seria B1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal