RUGBY: Juniorii U 18 de la RCM Galați au aflat adversarii de la Turneul Semifnal

6

La fel ca echipa U 17 de la RCM Galați și juniorii sub 18 ani ai clubului gălățean au obținut calificarea la Turneul Semifinal al Diviziei Naționale de Juniori, faza premergătoare a Turneului Final. Juniorii U 18 au terminat grupa Moldova pe locul doi, și vor face parte din grupa A, cu șanse mai mari de a se califica la Turneul Final față de echipa U 17, care în semifinale a jucat în grupa B. 

Alături de RCM Galați, din grupa A, la Truneul Semifinal vor face parte echipele: Cleopatra Mamaia, CSA Steaua București, Flamingo București, locurile 1, 2 și 3, din grupa Muntenia, CSȘ Gura Humorului, locul 1 în grupa Moldova și RCM Timișoara, locul 1 în grupa Transilvania. Apoi, cele șase echipe din grupă vor fi împărțite în două serii A1 și A2. RCM Galați va juca în seria A1, alături de Cleopatra Mamaia și Flamingo București. Jocurile de la Turneul Semifinal se vor juca într-o singură zi, după sistemul fiecare cu fiecare echipă din serie, două rerprize de 20 de minute. Pentru stabilirea clasamentului final din grupă, locurile 1 din cele două serii vor juca între ele pentru locurile 1 și 2 în grupă, locurile doi din serii vor juca între ele pentru locurile 3-4 în grupă, iar locurile trei din cele două serii vor juca între ele pentru stabilirea locurilor 5-6 în grupă. La finalul meciurilor din grupe, locurile 1, 2, 3 și 4 din grupa A, se vor califica direct la Turneul Final. Locurile 5 și 6, din grupa A, vor juca meciuri de baraj pentru acederea la Turneul Final cu locurile 1 și 2 din grupa B, pe teren neutru. 
Cealaltă echipă gălățeană din Divizia Națională de Juniori sub 18 ani, CSȘ Tecuci, va juca la Turneul Semifinal, în grupa B, alături de: CSM Olimpia București, CTMRF (Metrorex) București, LPS Focșani și Industria Sârmei Câmpa Turzii. Tecucenii vor juca în seria B2, cu CTMRF București, și ISCT.  Turneul Semifinal se va juca sâmbătă, 31 mai, la București. Barajul între locurile 5-6 din grupa A și 1-2 din grupa B, se va juca sâmbătă, 7 iunie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal