RUGBY: Juniorii U 18 de la RCM Galați atacă calificarea la Turneul Final

5
Plasată pe locul doi la finalul grupei Moldova, Divizia Națională de Juniori U 18, echipa U 18 de la RCM Galați va juca duminică, 1 iunie, meciurile de la Turneul Semifinal. Gălățenii vor juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, din București, pentru un loc la Turneul Final al Diviziei Naționale de Juniori sub 18 ani. 
La Turneul Semifinal, RCM Galați va juca în grupa A, alături de: Cleopatra Mamaia, CSA Steaua București, Flamingo București, CS Școlar Gura Humorului și RCM Timișoara. Apoi cele șase echipe din grupă vor fi împărțite în două serii. RCM Galați va juca în seria A1, alături de Cleopatra Mamaia și Flamingo București. Pentru stabilirea clasamentului final din grupă, locurile 1 din cele două serii vor juca între ele pentru locurile 1 și 2 în grupă, locurile doi din serii vor juca între ele pentru locurile 3-4 în grupă, iar locurile trei din cele două serii vor juca între ele pentru stabilirea locurilor 5-6 în grupă. La finalul meciurilor din grupe, locurile 1, 2, 3 și 4 din grupa A, se vor califica direct la Turneul Final. Locurile 5 și 6, din grupa A, vor juca meciuri de baraj pentru acederea la Turneul Final cu locurile 1 și 2 din grupa B, pe teren neutru. 
În grupa B va juca cealaltă echipă gălățeană din DNJ U 18, CS Școlar Tecuci, alături de CSM Olimpia București, CTMRF București, LPS Focșani și Industria Sârmei Câmpia Turzii. CSȘ Tecuci va juca în seria B2, alături de CTMRF București și ISCT. Meciurile se vor disputa sâmbătă, 31 mai, tot la București, 
RCM Galați a terminat grupa Moldova din DNJ U 18, pe locul doi, cu 33 de puncte din 10 jocuri. Dintre adversarele gălățenilor din serie se remarcă Cleopatra Mamaia, gruparea constănțeană a terminat grupa Munteania fără înfrângere cu 47 de puncte din 10 jocuri, din cele 10 jocuri în șapte constănțenii au câștigat cu punct bonus. Flamingo București a terminat pe locul trei grupa Muntenia cu 31 de puncte din 10 jocuri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal