RUGBY: O nouă rundă favorabilă RCM Galați în DNS

9

În timp ce seniorii de la RCM Galați luptau pentru câștigarea trofeului la turneul internațional ”Sofia 7’s”, din capitala Bulgariei, în Divizia Națională de Seniori s-a disputat etapa a VI-a, penultima din tur. A fost o nouă rundă favorabilă pentru gălățeni. Echipele care la finalul sezonului regulat  vor juca în grupa cinci-șapte, după actuala configurația a clasamentului, Bucovina Suceava și CSU AV Arad, au pierdut jocurile disputate.

Bucovina a pierdut 19-38, pe terenul celor de la RC Bârlad, iar CSU AV Arad, a cedat 12-45, la Petroșani, cu Știința. Cu o etapă înainte de finalul turului, RCM Galați este pe locul șapte, ultimul, cu un singur punct, obținut după înfrângerea la ultima fază de la Arad, esaveraj 34-85, singura echipă fără victorie. Pe locul șase sunt cei de la CSU AV Arad,  cu cinci puncte, aferente victoriei cu RCM Galați, esaveraj 53-205. Locul cinci este ocupat de Bucovina Suceava cu 13 puncte, esaveraj 101-112. Ierarhia completă este: 1. Poli Iași 19 puncte, 2. Știința Petroșani 15 puncte, 3. RC Bârlad 15 puncte, 4. CS Năvodari 14 puncte.

Pentru RCM Galați urmează o dublă de foc, cu cele două echipe din fruntea clasamentului Știința Petroșani și Poli Agro Iași. Primul meci va fi sâmbătă, 17 mai, de la ora 10.00, pe teren propriu, stadionul „Municipal”, cu cei de la Știința Petroșani, joc care contează pentru ultima etapă a turului. Partida din etapa a VI-a, ce trebuia să se dispute la finalul săptămânii trecute la Iași, cu Poli Agro, a fost reprogramat pentru miercuri, 21 mai, de la ora 13.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal